FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO EXCLUSIV Porumboiu a început să râdă, când a fost întrebat dacă-i făcea schimbările lui Șumudică: „Ați spus bine, prinde repede”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 iunie 2021 10:15 / Actualizat miercuri, 02 iunie 2021 12:12

Marius Șumudică (50 de ani) este la un pas să semneze cu CFR Cluj. 

Adrian Porumboiu, fost finanțator la FC Vaslui, a lucrat cu cei doi antrenori în perioada iulie – septembrie 2012, când Iordănescu i-a fost secund lui Șumudică.

VIDEO Adrian Porumboiu, comparație între Șumudică și Iordănescu: „Șumi are vrăjeală multă, Edi e băiat deștept”

Azi, la GSP LIVE, omul de afaceri i-a comparat pe Șumudică și Iordănescu și a explicat în ce constau diferențele dintre cei doi antrenori.

„Șumudică, la Vaslui, a lucrat cu Iordănescu. Din start, sunt nedumerit. Nu înțeleg de ce pleacă Edi și de ce nu stă mai mult la o echipă. Cred că se plictisește repede. Nu înțeleg de ce nu continuă la CFR. Edi e deștept foc! Dar se supără repede. Dacă nu ai o constanță nu ai făcut nimic. Ai un titlu, dar unde te duci cu el? Puțini antrenori am cunoscut ca el.

La Vaslui, cât au lucrat împreună, Edi era cel care era cu studiul, cu tehnica, cel care urmărea foarte bine jocul adversarilor și chiar se ocupa de toate schemele tactice în antrenamentul premergător meciului.

Șumi e băiat bun, dar are vrăjeală multă, «Hai, să moară mama! Hai pe ei!». Doctor e Edi. E diferență mare când vorbim de calitate. Edi e tobă de fotbal. Pot să mă pronunț asupra lor. Nu se pot compara! Șumi e băiat simpatic, atât. Ține o atmosferă bună, dar vrăjeală multă. E diferență mare între ei. 

Șumudică e un băiat simpatic, dar nu mi-a produs o impresie deosebită, referitor la joc”, a declarat Adrian Porumboiu la GSP LIVE.

Adrian Porumboiu: „Șumudică prinde repede când e vorba de schimbări”

După ce moderatorul Costin Ștucan i-a spus lui Porumboiu că foștii patroni ai lui Șumudică îl laudă pentru schimbările pe care le face, omul de afaceri a început să râdă și a lăsat să se înțeleagă că el era cel care-i spunea antrenorului ce înlocuiri să facă.

„Aș putea să confirm că prinde repede. La schimbări prinde repede (n.r- râde). Dar mă rog... Nu vreau să fiu răutăcios. Înțelege bine. Ați spus bine, prinde repede. Nu sunt probleme.

Mă gândeam că spuneți că nu credeți că s-a refuzat vreun ordin de la mine ”, a spus Porumboiu. 

Citește mai multe știri despre CFR Cluj: 

Șumudică schimbă radical lotul lui CFR Cluj! Ce obiective i-a trasat conducerea, ce durată are contractul și cum arată staff-ul antrenorului

Edi Iordănescu, mesaj misterios la despărțirea de CFR Cluj: „Nu am venit și nu plec pentru bani!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
talpaiadului
talpaiadului  •  02 Iunie 2021, 19:14

CFR a castigat campionatul pe schemele lui Dan Petrescu, pe ajutorul lui Kovacs si pe autosabotajul lui Becali, Edi nu are nici un merit.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează