FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA GIURGIU 1-0

Marius Șumudică: „Două echipe au venit să-l vadă pe Alibec, dar el a fost foarte slab cu FCSB. Nu mă așteptam. Dacă mai pierde un an, e tragic!”

Denis Alibec nu a avut prea multe realizări contra FCSB-ului // FOTO: Cristi Preda
Denis Alibec nu a avut prea multe realizări contra FCSB-ului // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 30 aprilie 2019 20:48

Marius Șumudică, antrenorul lui Al Shabab, a mărturisit astăzi că Denis Alibec (28 de ani), atacantul Astrei Giurgiu, a fost urmărit de două echipe din Turcia la duelul de duminică seara cu FCSB, pierdut cu 0-1. 

Tehnicianul, care l-a antrenat pe Alibec la Astra, în anul în care giurgiuvenii s-au încununat campioni în Liga 1, a fost dezamăgit însă de prestația lui Denis. 

„Alibec a jucat foarte slab din punctul meu de vedere. Nu mă aşteptam la Denis să joace atât de slab. Îmi pare rău pentru el. Chiar au fost două cluburi din Turcia să îl vadă la acest joc. Unii dintre ei m-au sunat şi eu le-am rezolvat şederea în România să vină să îl vadă.

Încerc să îmi ajut foştii colegi, eu aşa am fost tot timpul, recunoscător pentru ce au făcut pentru mine cât mi-au fost jucători, dar din păcate au fost dezamăgiţi.

Nu este sută la sută, a avut probleme medicale şi nu a ajuns să fie 100% fizic, mental. Sper ca în finala Cupei (n.r - Viitorul - Astra, pe 25 mai) când vor veni mai multe cluburi să îl vadă. E şansa lui, a ajuns la o maturitate fotbalistică şi trebuie să facă pasul. Dacă va mai pierde un an, e tragic pentru cariera lui”, a declarat Marius Șumudică, potrivit TV Telekom Sport. 

În vârstă de 28 de ani, Denis Alibec a jucat de-a lungul carierei la Farul, Inter Milano, Mechelen, Viitorul, Bologna, Astra Giurgiu, FCSB și Astra, încă o dată. 

Vezi și: GALERIE FOTO Denis Alibec, plimbare romantică la mare cu iubita Valentina » Cum arată partenera atacantului de la Astra

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
vladutz13
vladutz13  •  01 Mai 2019, 07:55

Sa mai piarda un an?? Si-a pierdut deja cariera...

386836545454114
Costel Vasilescu  •  01 Mai 2019, 06:16

Care echipe Chiajna și Voluntari....

318812238881711
Marco Marco Popa  •  30 Aprilie 2019, 21:44

ce sa vada la unul umflat de presa? vorba lui Dinu, e suspect ca a trecut pe langa o aroma de fotbalist... d alde astia, suspectati de talent, dar plini de ifose si lene desi nu au aratat nimic undeva unde se joaca fotbal adevarat, a fost si este plina Liga 1... uitati va la turma, nu ai loc de talente de jdemii de milioane de euro, dar echipa lor face puncte doar cu prietenii si arbitrii...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează