FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Marius Șumudică, întrebat în direct: „Vii la CFR Cluj?” » Antrenorul n-a ocolit răspunsul: „Mi-e foame de trofee! Gaziantep m-a dezamăgit”

Marius Șumudică, 49 de ani, antrenorul lui Gaziantep, a lăsat de înțeles că ar fi tentat de o eventuală ofertă venită din partea lui CFR Cluj.
Marius Șumudică, 49 de ani, antrenorul lui Gaziantep, a lăsat de înțeles că ar fi tentat de o eventuală ofertă venită din partea lui CFR Cluj.

Articol de GSP - Publicat luni, 30 noiembrie 2020 21:05 / Actualizat luni, 30 noiembrie 2020 22:30

Marius Șumudică, 49 de ani, antrenorul lui Gaziantep, a lăsat de înțeles că ar fi tentat de o eventuală ofertă venită din partea lui CFR Cluj. 

  • Șumudică își încheie contractul cu Gaziantep la finalul sezonului în curs;
  • CFR a anunțat astăzi despărțirea de Dan Petrescu;
  • O altă variantă pentru patronul Neluțu Varga este reprezentată de Adrian Mutu, selecționerul României U21. De asemenea, un scenariu cu Vasile Miriuță interimar este și el luat în calcul. 

În cadrul unei intervenții telefonice în emisiunea „Digi Sport Special”, moderatorul Vali Moraru l-a întrebat direct pe Șumudică dacă el va fi înlocuitorul lui Petrescu în Gruia: „Vii la CFR?”. Șumudică nu a ocolit răspunsul și a admis că ar fi tentat de o eventuală propunere din partea campioanei. 

Marius Șumudică, tentat de CFR Cluj: „Acolo aș putea câștiga trofee. Aici nu pot. Gaziantep nu mă respectă cum ar trebui”

„Eu sunt un tip direct, dintr-o bucată. Momentan sunt sub contract cu Gaziantep. Dar sunt anumite lucruri de-aici care mă fac să mă gândesc și la o altă variantă. CFR e de luat în calcul. Niciodată să nu spui niciodată. Mi-e foame de trofee. Gaziantep e o echipă ok, am batut Beșiktaș, am dus echipa pe locul 6, dar ce pot realiza mai mult de atât? 

E greu să mă bat la campionat, la cupele europene. Mai am multe de spus în fotbal. Vreau să revin și să lupt undeva pentru trofee, iar CFR îți dă această oportunitate. Nu e o variantă numai pentru mine, ci pentru toți antrenorii. Eu nu sunt un tehnician ieftin în acest moment. am un contract destul de bun în Turcia, antrenez o echipă bună. Ar trebui să existe ceva în plus care să mă facă să mă întorc.  Sunt un antrenor scump. Nu mai antrenez pe ochi frumoși, ca acum câțiva ani, și să iau banii după 7-8 luni. Deși partea materială pentru Șumudică este ultima problemă. 

Ideea e că trec anii și nu pot realiza nimic în Turcia, e greu să ajungi la un club puternic de-aici, Beșiktaș, Fenerbahce, Galatasaray. Dacă nu ești la astfel de echipe, e greu să ai satisfacții! Mă așteptam la mai mult respect din partea lui Gaziantep pentru mine, la ce am realizat eu pentru această echipă. M-a dezamăgit clubul din acest punct de vedere”, a declarat Șumudică.

Din punctul meu de vedere, mă așteptam la mai mult din partea lor, o variantă de a prelungi contractul. Dar probabil nu sunt mulțumiți de mine... o discuție în vederea prelungirii, că mai sunt 5 luni de contract. Așa, în condițiile actuale, discut cu oricine, e viitorul meu în joc
- Marius Șumudică, antrenor Gaziantep

Marius Șumudică, antrenor Gaziantep: „Am o legătură de amiciție cu patronul CFR-ului”

De asemenea, Șumi a afirmat că a fost în contact cu CFR în vara lui 2018, când „feroviarii” l-au ales în cele din urmă pe Edi Iordănescu: „Am avut discuții atunci cu Marian Copilu. Mi s-a spus că au ales între mine și Edi. După, n-am mai discutat despre acest subiect. Am fost dezamăgit, îmi doream să ajung la CFR, dar a fost decizia lor”.

Acum 3 săptămâni am reluat discuțiile cu CFR, m-au întrebat de niște jucători care au fost în Turcia și pe care Dan Petrescu îi dorea

Prin mesaje, am mai vorbit și cu patronul clubului, Neluțu Varga. Ne trimiteam felicitări după meciuri. Am o legătură de amiciție cu el
Marius Șumudică

Citește mai multe știri de actualitate:

EXCLUSIV Pe marginea prăpastiei » Clubul riscă excluderea din Liga 1! Decizia așteptată cu sufletul la gură

Cosmin Contra, dezvăluiri aiuritoare de la Dinamo: „Nu vreau să mor din cauza lor” + „Jucătorii fac chetă prin cantonament”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
talpaiadului
talpaiadului  •  01 Decembrie 2020, 02:24

A se citi printre randuri. Sumi de fapt le bate apropouri celor de la Gaziantep sa inceapa discutiile pentru prelungirea contractului. Si oricum, CFR are antrenor, Adrian Mutu, hahahaha :). Echipa iredentistilor din Napocastan se va bate pentru un loc in play-out.

883758598355956
Adrian Fulgos  •  01 Decembrie 2020, 01:27
Postat de sala_dalles pe 30 Noiembrie 2020, 22:23

Nu stiu ça sa zic dar in locul lui Dan cred ca asta e cel Mai indicat sa ia campionatul ptr cfr ! Legat de europa Europa league nu I se poate Céré nimic.

De ce foloseşti omule l'accent grave? Este o rutinā pe care o foloseşti doar de cîteva zile.

davidblack
davidblack  •  01 Decembrie 2020, 00:18
Postat de carltonhk pe 30 Noiembrie 2020, 23:42

***

Pe internet esti zmeu ..in realitate esti un nimeni fara femeie =))))))))))

Vezi toate comentariile (20)
Comentează