FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Convins de selecționer să semneze cu Sepsi: „Mi-au spus că dacă voi fi titular și vom avea rezultate, voi fi convocat”

Mark Tamas / FOTO: Facebook @osksepsi
Mark Tamas / FOTO: Facebook @osksepsi

Articol de GSP - Publicat joi, 08 septembrie 2022 18:44 / Actualizat joi, 08 septembrie 2022 18:53

Mark Tamas (28 de ani), noul fundaș al lui Sepsi, a fost convins de selecționerul maghiar Marco Rossi (57 de ani) să semneze cu gruparea covăsneană. 

Internaționalul maghiar Mark Tamas a fost prezentat de Sepsi săptămâna trecută, văzut drept înlocuitor al lui Bogdan Mitrea. Tamas speră să debuteze runda viitoare, în meciul contra Chindiei, și spune că sfatul selecționerului Marco Rossi a contat decisiv în alegerea echipei.

A trecut vizita medicală și va fi noul jucător al lui U Cluj
U CLUJ
A trecut vizita medicală și va fi noul jucător al lui U Cluj

Mark Tamas, pregătit să debuteze la Sepsi

„Sunt extrem de fericit că am semnat în sfârșit. Am avut mai multe oferte, dar nu am simțit că mă vor toți la fel de mult. Sepsi a făcut totul ca să mă aducă, m-am simțit special. 

Înaintea deciziei finale m-am consultat cu selecționerul Marco Rossi și asistentul Zsolt Laczko. Ambii mi-au spus că dacă voi fi titular și echipa va avea rezultate bune, am șanse să fiu convocat. Mi-au dat asigurări, așa că am semnat liniștit”, a spus Mark Tamas, potrivit Nemzeti Sport

Dacă toate actele sunt în regulă, sper să joc etapa viitoare. Măcar să prind un loc pe foaia de joc. Simt că am ajuns în locul potrivit. Sepsi este puternică, nu a fost un accident că a câștigat Cupa României. Vrem din nou să ne calificăm în cupele europene
- Mark Tamas

VIDEO Laszlo Dioszegi a explicat la GSP Live gestul pentru care Sepsi a fost amendată de UEFA: „M-am îngrozit când am văzut”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Hagi l-a angajat team manager pe jucătorul retras la 32 de ani, parte din lotul de la EURO 2016: „Bine ai revenit acasă”

De ce nu se va uita Alexandru Ioniță II la meciul West Ham - FCSB » Ce mesaj are pentru formația lui Dică

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează