FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

Un medic cere ferm: fotbaliștii să joace cu măști! „Aceasta e soluția. Nu e ușor să alergi cu ea, dar aerul intră și iese”

Articol de - Publicat sambata, 25 iulie 2020 10:45 / Actualizat sambata, 25 iulie 2020 12:40

Doctorul Andreea Moldovan, medic primar boli infecțioase, a declarat că fotbaliștii ar trebui să poarte mască de protecție și în timpul partidelor.

  • Cele mai afectate echipe din Liga 1 de criza COVID-19 sunt Dinamo și CFR Cluj;
  • Numărul celor confirmați cu noul coronavirus de la CFR Cluj a ajuns la 22, dintre care 12 sunt fotbaliști;
  • Dinamo se confruntă cu 21 de testări pozitive (18 jucători);
  • Meciul CFR Cluj - Botoșani, care ar fi trebuit să aibă loc azi, a fost amânat. Anunțul oficial a fost făcut de Liga Profesionistă de Fotbal - detalii, AICI

„Soluția e masca, pentru mine. Și noi o purtăm în clinici, chiar dacă nu ne este ușor. Orice boală virală trebuie ținută sub control. Virusul poate fi transmis și de cei asimptomatici

Nu e uşor să alergi cu mască, dar ştim că ea nu este etanşă, aerul intră şi iese. Doar că e filtrat de anumite particule de care nu avem nevoie și care pot avea virusul respectiv. Ştiu că ar fi ciudat să alergăm cu masca pe figură, ştiu că e neobişnuit, dar toată situaţia pe care o trăim acum este absolut neobişnuită şi inedită pentru noi toţi şi atunci trebuie să ne adaptăm şi să facem compromisuri”, a declarat Andreea Moldovan la „Digi Sport Matinal”.

Prezent în studio, fostul fotbalist Cristi Pulhac nu a fost de acord cu această propunere: „Nu se poate așa ceva. A jucat dânsa cu mască? Nu ai cum să alergi, te sufoci”.

Giovanni Becali: „Vai de capul lor! De asta suntem unde suntem”

Impresarul Ioan Becali a comentat situația din Liga 1 și i-a criticat în termeni duri pe jucătorii din campionatul României: 

Mă uit la Ronaldo, Messi, Ibrahimovic, oameni care sunt miliardari și care au avioane private și ce vor ei. Au stat în carantină, au stat cu familia, au zis că în timpul pandemiei vor să termine campionatele, să devină golgeteri. 

Ai noștri sunt vai de capul lor. În loc să stea liniștiți o lună și să nu ia gripa de undeva, au sărit toți și au spus că nu mai vor în cantonament. Eu, dacă eram patron, le ziceam ălora care nu voiau să stea «La revedere!». A venit unul și i-a infectat pe ceilalți

Citește mai multe știri din Liga 1:

Decizie în cazul transferului lui Denis Alibec » Legia Varșovia, anunț oficial: „Ar trebui să cheltuim 1,5 milioane de euro”

Prima reacție după dezvăluirile lui Becali despre Mihăilă: „Acesta e prețul lui! Pleacă pe cea mai mare sumă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
realcf
realcf  •  26 Iulie 2020, 10:27

OMG... cata prostie pe lume!!!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  25 Iulie 2020, 15:49

Tot felul de medici ***. E și normal. Suntem țara în care ajungi la spital cu entorsă și ajungi la morgă după o săptămână...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

risc_mix
risc_mix  •  25 Iulie 2020, 14:57

Se mai mira cineva ca am ajuns ,,ciumatii Europei''? Pai d'aia am ajuns aici, caci astfel de ,,specialisti'' aberanti se ocupa de viata si sanatatea romanilor. Ma intreb ce sansa sa traiasca are un pacient care ajunge sa fie tratat de aceasta vietuitoare.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează