FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Matei nu a acceptat să își micșoreze salariul, însă nu se gîndește să plece: "Vreau să rămîn la Dinamo!"

Matei a fost printre cei solicitați la autografe de către fanii români prezenţi la Verbania
Matei a fost printre cei solicitați la autografe de către fanii români prezenţi la Verbania

Articol de - Publicat duminica, 21 iunie 2015 00:00

Decarul nu-și face griji că roș-albii abia încropesc un prim "11".

Cosmin Matei a rămas în echipa "cîinilor". Nu şi-a prelungit contractul cu Dinamo, în condiţiile impuse de club, dar atît el, cît şi Marius Alexe sînt văzuţi ca oameni importanţi, de aceea n-au avut soarta lui Kamil Bilinski, exclus din lotul primei formaţii.

"Sînt la Dinamo şi, din punctul meu de vedere, voi continua aici. Nu ştiu ce se va întîmpla în viitor. Eu mă pregătesc şi vreau să joc cît mai bine. Dacă voi continua? Nu depinde doar de mine. Îmi doresc să fiu la Dinamo, asta e tot ceea ce contează", a comentat fotbalistul de 23 de ani.

Cu toate că mai sînt trei săptămîni pînă începe campionatul, iar "cîinii" încă n-au un prim "11" de Liga 1, mijlocaşul nu-şi face probleme: "Am înţeles că vor mai sosi jucători, mai e ceva timp pînă încep meciurile oficiale. O să-i ajutăm pe toţi care vor veni să se adapteze cît mai repede la stilul nostru de joc, să se integreze şi-n grup, ca să ajute Dinamo".

"Este un lucru bun şi pentru noi, şi pentru tinerii lui Dinamo că ei prind cît mai multe meciuri şi se înscriu la gol. Chiar ne putem baza pe ei. Depinde de ei cum vor evolua, dacă ai valoare, poţi juca la orice vîrstă"
Cosmin Matei, mijlocaş Dinamo

5.000 €este salariul lunar pe care oficialii dinamovişti i-l oferă lui Matei, al cărui contract expiră în vara lui 2016. Momentan, Cosmin cîştigă cu cel puţin 1.000 de euro în plus

Alte știri despre Dinamo:

Au bifat toate vîrstele

Dinamo a bifat fără emoţii primul amical al verii, 10-2 cu amatorii de la Verbania Calcio (Italia, VI), iar echipa lui Rednic a punctat pe tabelă cu fotbalişti din toate compartimentele şi de toate vîrstele! Au înscris Robert Moldoveanu (atacant, un gol, 16 ani), Patrick Petre (mijlocaş stînga, două goluri, 18 ani), Ionuţ Şerban (închizător, un gol, 19 ani), Fabian Himcinschi (atacant, două goluri, 21 de ani), Collins Fai (fundaş stînga, un gol, 22 de ani), Bogdan Gavrilă (mijlocaş dreapta, un gol, 23 de ani) şi Marius Alexe (vîrf, două goluri, 25 de ani).

"Mişcare fac doar în timpul liber"

Ionel Dănciulescu a ţinut să precizeze, pentru a nu mai apărea disensiuni, referitor la apariţia lui în cadrul şedinţelor de pregătire: "A avut nea Mircea nevoie de mine la un antrenament, la exerciţiul tactic. Dacă vreau să mă antrenez, o fac singur, după program. N-am perturbat niciodată şedinţa de pregătire, nu-mi stă în caracter. Dacă vreau să fac mişcare, o fac în timpul meu liber. Oricum, n-am mai făcut antrenament cu echipa de multă vreme, iar cînd s-a întîmplat asta, în trecut, am cerut voie".

Zi memorabilă

Fabio Scottini, 16 ani, portarul echipei umilite de Dinamo (10-2), Verbania Calcio, este de origine română. Şi-a însoţit mama în Italia, din copilărie. Bănăţean la origini, fan al lui Poli Timişoara, a fost promovat la prima echipă a grupării de Liga a 6-a, visînd să joace în prima divizie din România. A apărat spre finalul meciului: "Pentru mine, este o zi memorabilă, să joc împotriva lui Dinamo. De-abia aştept să-mi sun bunicii. Nu-i ştiam pe adversari, dar sînt tari. Mi-aş dori să pot ajunge şi eu la nivelul lor".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
zecs93
zecs93  •  21 Iunie 2015, 17:02
Postat de zidane92 pe 21 Iunie 2015, 16:44

A jucat la benfica si liverpool la juniori la seniori nu a prins niciun meci iar in anglia a prins meciuri doar la dagenham imprumutat de barnsley jucator de duzina ca si michel platini ala,in momentul de fata doar ludogorets are jucatori foarte buni,in bulgaria, restul sunt d-astia de duzina de care gasesti pe toate drumurile!

Eu zic ca te inseli, dai pe youtoube si ai sa vezi ce poate baiatu, e rapid precum o pantera (nu aia roz ca aia era cu mistourile) neagra din padurile africii, eu zic ca va fi un transfer reusit, nici elhamed nu era unu straluctior si stiu ca multi ati spus ca va fi slab si etc si uite ca a fost cel ma bun alaturi de bunoza din lotu nostru sezonu care tocmai sa terminat !!!

zecs93
zecs93  •  21 Iunie 2015, 17:00
Postat de unico_biancorossi pe 21 Iunie 2015, 16:57

clonache ala vorbeste sa nu adoarma. nu il lua in seama.

bah nebunule, i-ati camasa aia frumoasa cu maneci lungi, clone,clone peste clone, tu ma crezi valahu, vezi ca ai incurcat pastiele, aia rosie e pentru cap, aia albastra e pentru constipatie :))) pacat ca te-am facut cu ou si cu otet, n-ai meritat banii !!!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  21 Iunie 2015, 16:57
Postat de zidane92 pe 21 Iunie 2015, 16:44

A jucat la benfica si liverpool la juniori la seniori nu a prins niciun meci iar in anglia a prins meciuri doar la dagenham imprumutat de barnsley jucator de duzina ca si michel platini ala,in momentul de fata doar ludogorets are jucatori foarte buni,in bulgaria, restul sunt d-astia de duzina de care gasesti pe toate drumurile!

clonache ala vorbeste sa nu adoarma. nu il lua in seama.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează