FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Meciul lui Dinamo a avut o audiență TV mai mică decât o partidă din Liga 2 » Ionel Dănciulescu s-a enervat: „Nu suntem singurii care trag în jos valoarea campionatului”

Articol de GSP - Publicat marti, 16 aprilie 2019 21:03

Moderatorul TV Digi Sport, Radu Naum, a anunțat în direct că meciul dintre Poli Iași și Dinamo, scor 0-1, a făcut o audiență mai mică decât partida din Liga 2 dintre U Cluj și Farul, scor 2-1.

Ionel Dănciulescu, team managerul „câinilor”, s-a enervat în timpul emisiunii și i-a dat replica moderatorului.

„Nu cred că Dinamo e singura echipă care trage în jos valoarea campionatului. Nu cred că Dinamo e răul fotbalului românesc ca stil de joc și ca exprimare pe teren”, a declarat Ionel Dănciulescu la TV Digi Sport.

4.000 de oameniau fost la Iași ca să vadă meciul live al lui Dinamo

LPF A VÂNDUT DREPTURILE TV PENTRU LIGA 1

În altă ordine de idei, Gino Iorgulescu, președintele LPF, tocmai a anunțat astăzi că forul pe care-l conduce a ajuns la un acord de vânzare a drepturilor TV pentru următoarele 5 sezaone. Suma pentru fiecare sezon este de 28 de milioane de euro fără TV, un total de 140 de milioane.

Citește și:

LPF a vândut drepturile TV! Gino Iorgulescu a făcut anunțul: „E pe 5 ani! Suntem mulțumiți, cluburile la fel!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
bogat
bogat  •  17 Aprilie 2019, 18:56

Mda, aceeasi abordare partizana in articolele GSp. Mai precis cat a fost audienta TV la Iasi-Dinamo si unde se situeaza in topul audientelor teve ale Ligii 1? In plus nr de spectatori pe stadion, 4000, este peste media Ligii 1, care medie este trasa in sus de Dinamo, Steaua si Craiova. E ceea ce spuneti tot voi pe gsp in articolul de aici: https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/rusine-istorica-am-ajuns-sub-thailanda-media-de-spectatori-a-ligii-1-e-socanta-doar-fcsb-craiova-si-dinamo-aduna-fani-564670.html Cu alte cuvinte audienta la meciul asta nu are de fapt nimic special in sens negativ mai mult decat are Liga 1 si fotbalul romanesc in general. Dar a iesit un articol nul pe care insa noi va facem trafic.

780708698710213
Razvan Claudiu  •  17 Aprilie 2019, 12:33

Sunt dinamovist de peste 40 de ani. Cel mai deranjat lucru in momentul actual este o lipsa totala de viziune si strategie. Totul este la plesneala si echipa e pe mana unor PSD-isti. Mai bine lipsa! Clubul Dinamo in loc sa creasca si sa promoveze tinere talente il lasa pe Rednic sa aduca toate ciurucurile de prin .... Cum e posibil intr-un stat normal ca un .... ca Badea sa poata bloca construirea unui stadion? Nastase, auzi bre! Fularul ala Burberry era din kevlar?

1737160896507567
Sorin Dumitrescu  •  17 Aprilie 2019, 11:02

Cel mai urat fotbal din ultimii ani,suntem dominați de majoritatea echipelor, indiferent dacă jucam acasă sau în deplasare. Rednic, nu a adus nimic nou la echipa, același joc anost,plictisitor, care te adoarme. Deci eu personal nu văd cu ochi buni e hipa ăsta și cu Rednic antrenor!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează