FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

GAZ METAN. Măncare la caserolă » Medieșenii au închis cantina de la stadion și vor apela la o firmă de catering

Articol de - Publicat miercuri, 13 mai 2020 17:15

Ion Mărginean s-a mutat la stadionul din Mediaș și abia așteaptă să înceapă campionatul.

Are emoții că-l va pierde pe Edi Iordănescu la vară, dar acum se gândește cum să-i aștepte pe jucători la primul antrenament după starea de urgență.

"Suntem pregătiți! M-am ocupat de toate la stadion. Să vedeți ce gazon avem... L-am udat în fiecare zi, l-am îngrijit. Am făcut dezinfecție peste tot. Vine și tunelul dezinfectant zilele astea, o să fie ca la spital. Jucătorii o să mănânce la caserolă, n-avem ce face. Ne-am ocupat cu o firmă de catering, d-asta specializată. Am sunat, am dat telefoane. Livrează la caserolă în fiecare zi, mâncăm respectând măsurile de siguranță. Gata, noi suntem pregătiți să dăm drumul la treabă cât mai repede!", spune președintele Mărginean.

Mai mult, alb-negrii au cumpărat măști și mănuși, astfel încât toți angajații clubului vor fi protejați. 

"Am cerut Ministerului Sănătății toate detaliile ca să nu-mi pun viața în pericol. Pe a mea, a jucătorilor, a antrenorilor, a tuturor angajaților. D-asta sunt aici zi de zi și fac voluntariat! Eu nu vreau să mă prindă balamucul nepregătit. Am cumpărat o mie de măști, de mănuși, am magaziile pline de dezinfectant. Eu sunt conducător, domnule, și vreau să înceapă campionatul, că e vital! Eu fac tot ce trebuie pentru echipa mea, să fim protejați", a mai declarat șeful medieșean.

VIDEO EMOȚIONANT. Nu există obstacol peste care să nu trecem! România va fi și mai puternică

CITEȘTE ȘI:

ASTRA. O echipă și doi grădinari: Bogdan Andone și Budescu au dat fotbalul pe grădinărit

FC BOTOȘANI. Moldovenii intră în cantonament într-un complex situat în pădure

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează