FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 2-2

Mesaj tare al lui Dănciulescu înaintea meciului decisiv cu Astra: "Dinamo sunteți voi!"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 19 februarie 2018 20:46

Directorul sportiv al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, le-a transmis un mesaj fanilor înainte de meciul final din sezonul regulat, cel de la Giurgiu, cu Astra, ultima speranță a "câinilor" pentru un loc de play-off.

"Meritati victoria si noi regretam ca n-am putut sa fim la inaltimea asteptarilor voastre! Ati fost alaturi de noi si la bine si la rau si doar impreuna putem face minuni! Avem nevoie de voi la Giurgiu sa reusim sa aducem victoria si sa ajungem acolo unde am mai fost! Ne inclinam in fata celor mai tari suporteri, care ne poarta in suflet in fiecare clipa! Si noi, jucam cu voi fiecare minut al unui meci! Mereu veti fi al 12-lea jucator de pe teren! Ne vedem la Giurgiu! #ddb #hai dinamo #dinamosuntetivoi", a scris Danciu pe Instagram.

  • Astra - Dinamo va fi sâmbătă de la ora 19:45, pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.ro.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  19 Februarie 2018, 23:31

asa e Danciule, nu ne meritati. dar vom fi la Giurgiu. personal caut macar 1-2 oameni cu care sa impart banii de benzina. zecsule te bagi ma ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează