FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Mi se ridică părul pe mâini când vorbesc despre Hîldan" » Grozav i-a dat gata pe suporteri cu ultimele declarații: "N-aș fi dormit liniștit dacă mergeam la FCSB, mai bine în Liga a 2-a"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 octombrie 2018 10:57

Gicu Grozav, 28 de ani, a fost prezentat azi oficial la Dinamo în cadrul unei conferințe de presă. Fobtalistul a vorbit despre planurile sale de viitor, dezvăluind și motivul pentru care a refuzat rivala FCSB. 

"Sunt fericit că am revenit aici. Sunt puțin în urmă cu pregătirea, dar o să trag tare la antrenament. Sper că vom demonstra pe teren ceea ce putem, e clar că locul nostru e mai sus. Sunt ferm convins că noi trebuie să fim în play-off. Am ținut legătura cu Mister Contra, din păcate nu s-a realizat acel transfer de care s-a vorbit (n.r - o ofertă consistentă din Elveția). Nu regret, merg înainte. Mă aflu aici, sunt bucuros și sper să facem lucruri mari împreună. Sper să-mi regăsesc ritmul de joc și să joc constant bine, apoi vom vorbi și de națională.

...despre motivele care l-au împins să refuze oferta lui Becali: "Eu n-o să pot să merg la FCSB, n-aș dormi liniștit. În țară voi juca doar la trei echipe, am mai spus-o". Mi-am dorit să rămân în străinătate la început, dar nu am găsit varianta cea mai bună. Am refuzat două-trei oferte și așa am ajuns la Dinamo, n-am ce să mint. Dacă nu se rezolva venirea la Dinamo, puteam merge și în liga a doua". 

...despre Cătălin Hîldan, de la a cărui moarte se împlinesc azi 18 ani: "Mi se ridică părul pe mâini când vorbesc despre Hîldan. Vom merge după antrenament la cimitir. N-am fost niciodată, abia aștept. A însemnat totul pentru Dinamo și, din păcate, a murit pe teren pentru acest club". 

Citește și: 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
rocky2
rocky2  •  05 Octombrie 2018, 15:42

Evident, ca sa mergi sluga la cioban trebuie sa ai un caracter care sa iti permita acest lucru!

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  05 Octombrie 2018, 13:51

mai bn il aduceau p m.pleasca(liber d contract specialitatea casei) caci daca se va juca in continuare numai cu corbu si cu belgianul ala toate echipele cu care vom juca cand vor fi in atac cu mingea p partea lor vor crede ca sant p bulevard !!!

magic4ever
magic4ever  •  05 Octombrie 2018, 11:57

RESPECT GROZAV!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează