FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - FC ARGEȘ 0-0

Concluzia lui Ianovschi după CS Mioveni - FC Argeș: „Prea multă încrâncenare, prea puțin fotbal” + Problemele lui Tănase: „Are două variante”

Mihai Ianovschi
Mihai Ianovschi

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 octombrie 2021 20:21 / Actualizat vineri, 01 octombrie 2021 20:36

Mihai Ianovschi, antrenorul celor de la FC Argeș, a tras concluziile după meciul cu CS Mioveni, scor 0-0.

Derby-ul județului Argeș a fost unul anost, fără ocazii importante și fără fotbal-șampanie. Acest lucru a fost recunoscut la final și de Mihai Ianovschi, care a descris meciul dreptul unul cu „prea multă încrâncenare și prea puțin fotbal”.

Mihai Ianovschi, după CS Mioveni - FC Argeș 0-0: „Prea multă încrâncenare, prea puțin fotbal”

„Prea multă încrâncenare, prea puțin fotbal. Asta este realitatea. Poate un plus pentru Mioveni în prima repriză, când au apelat mai mult la mingea lungă și ne-au creat probleme. Am reușit mai greu să combinăm, să ne facem jocul, dar în a doua repriză am schimbat sistemul și am reușit să împingem jocul. Din păcate, nu reușim să ne apropiem periculos de poartă. Suntem la al 7-lea meci fără gol primit, dar la capitolul ofensiv suntem datori.

Aș evita să fac remarci individuale după meci. Kehinde (Fatai) are nevoie de timp, vine după un an în care a stat, dar evoluția lui a fost peste așteptări, mai ales că un an de pauză se simte. A arătat că este un jucător de calitate, ne va ajuta. Latovlevici a fost altceva, se vede că a avut ritm, s-a integrat mult mai repede”, a spus Ianovschi. 

„Cristi Tănase are două variante: să ducă durerea sau să se opereze”

Antrenorul piteștenilor a fost întrebat și despre Cristi Tănase, cel care a ieșit de pe teren în minutul 19 din cauza problemelor medicale, dar și despre înlocuitorul lui Tănase, Antun Palic.  

„Tănase are o pubalgie care îl ține un pic. Este greu de gestionat, la el sunt două variante, ori să ducă această durere la limita suportabilului, sau să se opereze, ceea ce ar însemna o perioadă lungă de inactivitate. Avem mare nevoie de el, de experiența lui.

Antun (Palic) arată foarte bine și acum, de asta am apelat la el când s-a accidentat Cristi Tănase. A jucat într-o altă poziție, puțin spre bandă, poate că a intrat în vâltoarea jocului. Nu e un jucător care să agreeze jocul de luptă, e tehnic. El arată bine, înlocuirea sa a fost făcută din raționamente tactice”. 

Păcat că nu am putut să înscriem, nu că am avut mari ocazii. Eu zic că trebuie să muncim mult mai mult pentru play-off, să jucăm mult mai bine. Cât am stat la CFR, eu zic că a fost bine, am câștigat un titlu și o supercupă. Acum mai am un obiectiv, pe care sper să-l îndeplinesc. O să vedem mai încolo, sper să fiu pregătit pentru el.

 - Iasmin Latovlevici, FC Argeș 

Nu sunt supărat, dar meciul nu a ieșit cum am discutat. A fost multă bătaie, multă lupt. E OK că nu am luat gol. După un an, Liga 1 e la fel. Unii vor să joace, alții să lupte. Nu s-a schimbat nimic. Știam că avea să fie un meci de luptă, nici eu nu și-au creat ocazii. Sunt de acord cu Latovlevici, pentru play-off trebuie să facem mai mult. 

FC Argeș m-a convins prin Andrei (Prepeliță, n.r.) în primul rând, a vorbit cu mine de mult timp. În plus, obiectivul, planul de aici.

- Kehinde Fatai, FC Argeș 

Citește mai multe știri din Liga 1: 

FCU Craiova scoate la vânzare biletele pentru derby-ul cu CSU Craiova! Câți fani pot asista la meci

„A fost rușinos!” » Ultimul mandat al lui Rednic la Dinamo, marcat de o mare umilință: „Luați bani degeaba unii”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează