FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV VIDEO Mihai Leca, poveste incredibilă trăită la juniorii lui FCSB: „Am fost puși într-o linie și ne zicea: «tu rămâi, tu nu rămâi»”

Mihai Leca, poveste incredibilă trăită la juniorii lui FCSB: „Am fost puși într-o linie și ne zicea: «tu rămâi, tu nu rămâi»”
Mihai Leca, poveste incredibilă trăită la juniorii lui FCSB: „Am fost puși într-o linie și ne zicea: «tu rămâi, tu nu rămâi»”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 martie 2022 11:27 / Actualizat miercuri, 09 martie 2022 12:25

Mihai Leca (29 de ani), fost junior la FCSB, a fost invitat în această dimineață la GSP Live și a oferit mai multe detalii despre începutul carierei sale în fotbal.

Fundașul central a început fotbalul la echipa bucureșteană, la vârsta de 10 ani. A jucat 6 ani la juniorii clubului, apoi a plecat la Concordia Chiajna.

Dinamo are un nou acționar majoritar » Cine a preluat acțiunile lui Pablo Cortacero
DINAMO
Dinamo are un nou acționar majoritar » Cine a preluat acțiunile lui Pablo Cortacero

Mihai Leca, poveste incredibilă trăită la juniorii Stelei

„La 10 ani am început fotbalul la Steaua. Primul meci la care am fost pe stadion a fost la retragerea lui Gheorghe Hagi, în 2002. Cunoscusem un prieten din Drumul Taberei care juca deja la juniorii Stelei de doi ani.

Am mers cu el mi-a făcut cunoștință cu antrenorul, domnul Gigi Tătaru. M-a pus să dau câteva probe și mi-a zis: «mâine să vii cu un părinte şi cu o poză, că îţi fac legitimaţie». A fost ca un vis, când le spuneam părinților nu le venea să creadă. Am fost 6 ani acolo, apoi la 16 ani am plecat la Concordia Chiajna”, a povestit Mihai Leca. 

Fundașul a fost dat afară de FCSB la 16 ani, după ce Gigi Becali a decis să renunţe la prima academie pe care o formase şi să unească mai multe grupe de juniori, pentru a reduce din cheltuieli. „Am câștigat finala pe București, 4-0 cu Național. Apoi a venit un antrenor din partea Centrului și a zis că grupa noastră de '92 o să se unească cu '91 și '90. Am ajuns la antrenament și eram în jur de 50 de jucători.

Am fost puși într-o linie și ne zicea așa: «tu rămâi tu nu rămâi». După am avut o discuție personală și mi-a spus că e mai bine să plec la altă echipă decât să rămân să stau pe banca de rezervă. Am înțeles această situație și mi-am continuat drumul.

A fost foarte greu. Era prima echipă la care am început să joc fotbal și mi-a picat cerul în cap, nu știam ce să fac”, a povestit Mihai Leca la GSP Live.

Donează pentru copiii ucraineni - alege aici suma cu care poți ajuta:
Până acum s-au strâns 6.000 lei.

AICI, detalii despre campania de donații inițiată de GSP și Libertatea

Citește și:

Uhrin, gata să înceapă munca la Dinamo! Vine azi în România și va conduce antrenamentul

Dinamo, gata să facă primul transfer din era Uhrin jr » Jucătorul poate deveni azi liber

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
2765760896773764
Marian Marian  •  10 Martie 2022, 01:35

CFR o echipa de ***.urata echipa de fotbal.puteti sa castigati 50 de campionate ca tot nu va inghite nimeni in ramania(((((((

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mordi
mordi  •  10 Martie 2022, 00:53
Postat de doctor_strange pe 09 Martie 2022, 17:47

Bați câmpii și pui aceeași placă stricată ca un papagal care a învățat 2 vorbe și le repetă la infinit.

zice bine. si repeta, da, pentru ca se stie ca gigistii sunt grei de cap.

105662257060988
Eugen Qy  •  09 Martie 2022, 22:27

Daca tot ai inceput la STEAUA , nu inteleg de ce nu vrei sa merhgi la STEAUA, adevarata si etrna STEAUA, CSA STEAUA Bucuresti ? Mergi acolo si sunt sigur ca Oprita te va retine-n lotul sau ...

Vezi toate comentariile (34)
Comentează