FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB, dezarmată complet de Covid-19 » „Principalul” de avarie e pozitiv și el

Mihai Pintilii (36 de ani), omul care ar fi trebuit să stea pe banca celor de la FCSB la meciul cu CS Mioveni, a fost la rândul lui depistat pozitiv cu Covid-19.
Mihai Pintilii (36 de ani), omul care ar fi trebuit să stea pe banca celor de la FCSB la meciul cu CS Mioveni, a fost la rândul lui depistat pozitiv cu Covid-19.

Articol de GSP - Publicat joi, 14 octombrie 2021 23:47 / Actualizat joi, 14 octombrie 2021 23:59

Mihai Pintilii (36 de ani), omul care ar fi trebuit să stea pe banca celor de la FCSB la meciul cu CS Mioveni, a fost la rândul lui depistat pozitiv cu Covid-19. 

Edi Iordănescu este deja în carantină, toți secunzii și colaboratorii săi la fel. Mihai Pintilii își asumase inclusiv o amendă pentru a sta pe bancă la meciul cu CS Mioveni, dar planul a fost dat peste cap astăzi. Fostul mijlocaș al celor de la FCSB este pozitiv cu Covid-19, informația anunțată de Fanatik fiind confirmată și de surse autorizate GSP. 

FCSB trebuie să găsească acum un alt om de încredere pe care să îl desemneze la cârma echipei. Favorit în acest moment să conducă echipa de pe bancă este Eugen Nae, antrenorul de portari din staff-ul lui Olăroiu adus de urgență inițial ca să-l înlocuiască pe Marius Popa pe perioada izolării. 

FCSB, focar de coronavirus înaintea meciului cu CS Mioveni

Cătălin Straton, Sorin Șerban, Iulian Cristea, Andrei Cordea, Răzvan Oaidă, Constantin Budescu și Adrian Șut au fost și ei nevoiți să fie izolați. Va fi greu de alcătuit o echipă competitivă pentru partida cu formația lui Alexandru Pelici. 

Gigi Becali, opozant al campaniei de vaccinare

Mai puțin de 10% dintre jucătorii de la FCSB sunt vaccinați. Finanțatorul Gigi Becali susține că nu are nicio implicare în acest lucru. 

„Nu sunt stăpân de sclavi. Nu i-am obligat, fiecare face ce vrea. Ei mi-au cerut părerea, să le explic de ce am spus că vreau să mor decât să fac vaccin! Nu vă mai zic și vouă ce le-am răspuns. Oamenii fac ce vor, numai că ei au înțeles de ce nu mă vaccinez eu. 

Nu poate nimeni să ne oblige să băgăm o substanță în noi! Să mă împuște și tot nu fac vaccinul! Dacă cei care nu au vaccin nu sunt testați și mor pe teren, cine răspunde?! Cei nevaccinați sunt testați, nu pot să joace cu COVID-19. Cum Ilie Dumitrescu ne urează nouă sănătate, și eu vă urez vouă sănătate la toți vaccinații. După vreo doi ani o să vedem cine va ura sănătate cui”, a declarat Becali în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Citește și alte știri despre FCSB: 

Tot răul spre bine! » Primul focar de COVID a inventat o „bijuterie” pentru FCSB

LPF, primă reacție după apariția focarului de COVID de la FCSB: „Așteptăm o anchetă serioasă”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
aress123
aress123  •  15 Octombrie 2021, 11:03
Postat de prapadlafcsb pe 15 Octombrie 2021, 10:11

Un vaccin te ferește de boala.... atât si nimic mai mult...dar e greu pentru tine sa înțelegi sensul cuvintelor...

Vaccinul declanseaza sistemul de aparare...il pune in garda. Apararea o face tot sistemul imunitar. Daca omul e praf, nici un vaccin nu poate sa faca minuni.

c23665
c23665  •  15 Octombrie 2021, 10:29
Postat de prapadlafcsb pe 15 Octombrie 2021, 10:26

Dacă susții ca aceste așa-zise vaccinuri de feresc de bola sa fii sănătos... chiar ai nevoie...

Eu nu sustin, ca nu sunt medic. Ca tine!!! Eu constat ca, de la gripa spaniola de acum o suta de ani - cand au murit 50 de milioane de oameni! - populatia planetei s-a marit de vreo cinci ori!! Deoarece s-au inventat VACCINURILE!!!

prapadlafcsb
prapadlafcsb  •  15 Octombrie 2021, 10:28
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Ai fost la parada?

Vezi toate comentariile (37)
Comentează
Close