FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Primul scurtcircuit între Mihai Rotaru și Marinos Ouzounidis? „N-am vorbit cu el! Acesta este obiectivul lui”

Marinos Ouzounidis FOTO Facebook Universitatea Craiova
Marinos Ouzounidis FOTO Facebook Universitatea Craiova

Articol de GSP - Publicat joi, 22 aprilie 2021 12:36 / Actualizat joi, 22 aprilie 2021 12:57

Mihai Rotaru a declarat că nu a discutat cu Marinos Ouzounidis (52 de ani) după semieșecul cu FC Botoșani, iar finanțatorul lui CS U Craiova a spus că obiectivul tehnicianului grec este calificarea în cupele europene.

Marinos Ouzounidis a ajuns la patru egaluri consecutive pe banca Craiovei: cu FCSB și CFR Cluj în finalul sezonului regulat și cu Sepsi și Botoșani în primele două etape din play-off. Dacă FCSB va câștiga cu Academica Cliceni, trupa de pe „Oblemenco” va fi la 8 puncte de liderul Liga 1.

Mihai Rotaru: „Nu am discutat cu Marinos Ouzounidis”

Nu am discutat cu Marinos Ouzounidis. Când e un rezultat negativ, eu nu vorbesc 24 de ore cu staff-ul tehnic. Noi n-am avut 90% șanse să câștigăm la titlu, poate 40%. Ouzounidis are în obiectiv calificarea în cupele europene. Este în grafic, dar obiectivul intern, de bun simț, este campionatul.

De titlu ne-am îndepărtat, dar vreau să văd că ne urcăm pe ei la următoarele două meciuri. Toată lumea trebuie să înțeleagă că nu s-a terminat nimic. Încă nu am jucat între noi, Craiova, CFR și FCSB. Mai avem fiecare câte patru meciuri între candidatele la titlu”, a spus Mihai Rotaru la ProX.

Victor Pițurcă: „O să-l schimbe și pe Marinos Ouzounidis”

Într-un dialog șocant cu moderatorul Tudor Samuilă, la emisiunea „Sport Report”, Victor Pițurcă l-a jignit pe patronul Craiovei, Mihai Rotaru, și a spus că în curând îl va schimba și pe Marinos Ouzounidis.

„A venit Rotaru și mi-a zis că e răzmeriță în vestiar. De unde știi, mă, tu că e răzmeriță? Știi tu ce-i aia?! O știu eu, o știi tu că vin și îți spun ție câțiva jucători?! O să vezi că îl schimbă și pe grec (n.r. - Marinos Ouzounidis) că-l bagă pe Vătăjelu fundaș dreapta. Am auzit deja că e nemulțumit, sunt multe discuții. Am avut încredere că voi face o echipă bună acolo. Nu credeam că Rotaru e un astfel de om. Trebuia să-l înjur de două ori, să-i dau un șut în cur, să mă dea afară și să-i dau banii. Așa trebuia să-i fac. Că la țărani d-ăștia așa trebuie să le faci!”, a spus Victor Pițurcă. (vezi AICI dialogul integral).

VIDEO. Adrian Mititelu, despre Mihai Rotaru: „Se bagă la echipă. Este mai rău decât Gigi Becali!”

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Mihai Rotaru calcă în picioare regula U21: „Sacrificăm jucătorii! FRF să recunoască că a greșit”

Gigi Becali, șanse minime să mai ia bonusurile pe Man! Nu retrogradarea Parmei compromite clauzele

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (5)
radufl
radufl  •  22 Aprilie 2021, 18:10

Yeah right. Tipic fake news în stilul inconfundabil GSP. Și, în josul articolului, câteva minute de filmare cu brutarul evazionist și clase cât trenul povestindu-și frustrările cu puține zile înainte să ajungă la mititica :) Noroc că avem simțul umorului.

kuba
kuba  •  22 Aprilie 2021, 16:50

Bațul pin gard , a la GSP

fairplayromania
fairplayromania  •  22 Aprilie 2021, 15:38

Articol ridicol, declaratie modificată . Chiar nu obositi cu atîtea strimbe băgate ? Va citesc din ce in ce mai putin ! Ati ajuns ziar de interese. Pacat.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează