FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Mihai Rotaru, replică promptă pentru Adrian Mititelu: „Eu controlez tot, inclusiv NASA și CEDO” + „Singurul care nu își dorește să promoveze este chiar el”

Mihai Rotaru, finanțator CS U Craiova
Mihai Rotaru, finanțator CS U Craiova

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 octombrie 2020 11:48 / Actualizat miercuri, 28 octombrie 2020 11:48

Mihai Rotaru, finanțatorul liderului Ligii 1, CS U Craiova, i-a răspuns lui Adrian Mititelu, patronul echipei rivale din oraș, FC U, care a declarat la GSP Live că o eventuală promovare a echipei sale în Liga 1 ar reprezenta „decesul fotbalistic” al lui CS U.

În același timp, Mititelu a declarat că Rotaru controlează arbitrajul românesc și că astfel influențează arbitrii care conduc meciurile echipei sale, FC U, din Liga 2. 

„E o glumă. Controlez și arbitrajul românesc, și conducătorii ecipei sale, și jucătorii, pe toată lumea din țara asta, inclusiv NASA, CEDO, suntem experți. Răspunsul este simplu: nu mă interesează echipa domnului Adrian Mititelu, nu îl urmăresc, nici măcar nu știu cu cine joacă etapa următoare. Îl doresc în prima ligă, acolo va fi momentul adevărului. 

«Uite, a venit Adrian Mititelu și joacă cu 100.000 de suporteri în tribună». Singurul care nu își dorește să promoveze este chiar Adrian Mititelu, pentru ca sunt alte costuri, alți bani. În primul an ai nevoie de minimum 6-7 milioane de euro dacă vrei să faci ceva. A fost în Liga 1, dar a plecat. Sportiv, nu altfel. Dezafilieri sau altceva au venit după. El sportiv s-a dus în Liga 2”, a declarat Rotaru la PRO X. 

După ce ne-a bălăcărit domnul Marcel Pușcaș în toate emisiunile, era culmea ca noi să fim cei din spatele dânsului. E un tip independent, poate să îl facă mai gânditor pe Mititelu faptul că sunt vecin cu Marcel Pușcaș. În fiecare seară bem cafeaua pe terasă, stăm împreună (râde). Nu am avut nicio legătură cu Marcel Pușcaș - Mihai Rotaru, finanțator CS U Craiova

Ce a declarat Adrian Mititelu la GSP Live

Îl bănuiesc pe Rotaru, nu am dovezi 100%, dar flerul meu nativ îmi spune că în cel puțin 3 meciuri a dat bani ca să ne încurce echipele adverse. Am date, flerul meu îmi spune că a dat bani. Și mă lucrează cu arbitrii, Rotaru controlează arbitrajul românesc. Ce mi s-a întâmplat la Ploiești e mâna lui. Mă lucrează pentru că noi, dacă promovăm, el e mort. Fotbalistic e terminat. Mi-e teamă să nu umble și la echipă, am paranoia asta. 

D-aia am și rupt-o cu Marcel Pușcaș, l-am bănuit că are legături cu Rotaru. Am avut niște informații, infirmate de Marcel. Nu spun că e așa, dar am primit informații că ar avea discuții cu Rotaru. Mi-a fost teamă să risc

VIDEO. Adrian Mititelu, acuzații grave: „Mihai Rotaru controlează arbitrajul românesc!”

Citește mai multe știri despre echipele din Craiova:

Mititelu crede că ar fi „război civil” la un meci în prima ligă între cele două rivale din Craiova: „Steaua - Dinamo e nimic. Mi-e teamă de ce ar putea să fie pe străzi”

Motivul pentru care Napoli a plecat de la FC U Craiova! + De ce a fost demis Eugen Trică: „Nu mai accept antrenori gen Pițurcă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
111495283914936
Mirko Martin  •  30 Octombrie 2020, 12:30

Am văzut uni pe aici scriind de Rotaru ca e rau cotroleaza tot dar nu vad și nu gîndesc că acest Mititelu a distrus finalul din Craiova. Dar Nu putem cer mai mult la cei ce scriu aiurea de Rotaru si de aceasta si singura echipă din Craiova ce ce e acum in prima ligă iar cei ce vorbesc urît de aceasta echipă si de Rotaru au mintea îngustă

111495283914936
Mirko Martin  •  30 Octombrie 2020, 12:24
Postat de gabryel28 pe 29 Octombrie 2020, 15:30

Rotaru este unul dintre cei mai mari inerlopi ai romaniei!

Ar trebui să demonstrezi asta in judecata .ar fi bine ca domnu Rotaru sate dea in judecată pentru ceea ce scrii

111495283914936
Mirko Martin  •  30 Octombrie 2020, 12:23

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează