FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

EXCLUSIV Mihai Rotaru și-a făcut planul » Pe cine vrea la Universitatea Craiova îl locul lui Marian Copilu

Dani Coman
Dani Coman

Articol de - Publicat miercuri, 19 octombrie 2022 07:19 / Actualizat miercuri, 19 octombrie 2022 18:33

După demisia lui Marian Copilu, Mihai Rotaru, finanțatorul CS Universitatea Craiova, mai caută un om pentru management și l-ar vrea pe Dani Coman, fostul portar plecat de la Hermannstadt la începutul acestui sezon. Și CFR Cluj speră să-l convingă pe Coman să se alăture conducerii. 

Universitatea Craiova mai pregătește o modificare în organigramă după ce președintele Marian Copilu a demisionat. Oficialul a renunțat la post când a simțit că influența sa în echipă era redusă cu mult în mandatul lui Mirel Rădoi.

Am fost înapoiați dintotdeauna » Revelația lui Becali a fost prefațată de cea a lui Pițurcă: „Apă plată?! Ești nebun!”
FCSB
Am fost înapoiați dintotdeauna » Revelația lui Becali a fost prefațată de cea a lui Pițurcă: „Apă plată?! Ești nebun!”

Rotaru îl vrea pe Dani Coman la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru ar vrea să ocupe locul rămas liber și îl dorește pe Dani Coman, fost președinte al lui Hermannstadt. Sibienii au obținut promovarea în prima ligă avându-l pe Coman în conducere, apoi fostul goalkeeper a demisionat din cauza problemelor economice grave de care suferea clubul.

Dani nu a mai semnat cu o altă formație, deși CFR Cluj l-a curtat insistent. Conform unor surse din Gruia, patronul Ioan Varga încă îl mai invită pe Coman în conducerea campioanei. Organigrama vișiniilor este deja una foarte aglomerată. Balaj, Bilașco, Mara și Răzvan Zamfir ocupă posturi în conducerea vișiniilor.

Coman a condus două cluburi de când s-a retras din cariera de jucător, pe Astra și pe Hermannstadt. De la Giurgiu a plecat după retrogradarea din prima ligă, una petrecută din cauza dificultăților financiare.

Mihai Rotaru și-a făcut planul » Pe cine vrea la Universitatea Craiova îl locul lui Marian Copilu

VIDEO Scandal după tragerea la sorți pentru EURO 2023: „UEFA și FRF, aceeași mizerie”

Marian Copilu a plecat de la Universitatea Craiova

După ce a fost în conducerea celor de la CFR Cluj la 4 din cele 5 titluri câștigate consecutiv, Copilu ajungea la Universitatea în ianuarie, la doar câteva luni de la despărțirea de ardeleni.

În Bănie, el a avut un rol important la angajarea lui Laszlo Balint ca antrenor, după despărțirea de Laurențiu Reghecampf, în vară. Doar că tehnicianul adus la dorința lui Copilu a fost demis după 7 meciuri și înlocuit cu Mirel Rădoi. Tot Marian Copilu a avut un rol decisiv și la aducerea portarului Giedrius Arlauskis la Universitatea Craiova, cei doi fiind buni prieteni încă din perioada în care au colaborat la CFR Cluj

Citește mai multe știri despre CS Universitatea Craiova:

Detalii din culisele plecării lui Marian Copilu de la Craiova » El e omul care i-a dat „reject”

Provocare fără precedent în Liga 1! Apare o situație incredibilă în duelul indirect al echipelor care se află în lupta pentru titlu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
Hcm27
Hcm27  •  19 Octombrie 2022, 18:42

Daca-l convinge Rotaru,urmează un "al doilea cal troian"in club,după Rădoi.S-ar putea ca de la cei doi să i să tragă.Unul trage pentru Rapid și celalalt pentru Steaua.Succes!

gimiskutze
gimiskutze  •  19 Octombrie 2022, 14:43

Copilu...intra el pe tarlaua lui Cirtu si Rotaru si vroia sa isi faca loc? Nu mai pupa el asa job cum avea la CFR. Acu sa vedem daca pleaca Arlauskis de la Craiova ca dupa ce a plecat Copilu de la Cluj a plecat si Arla. Din pacate Craiova devine pe zi ce trece ca si FCSB...prea multi experti incepind cu patronul si prea mult se traieste din amintiri.

Bancone11
Bancone11  •  19 Octombrie 2022, 14:31

E de vina Coman că a dispărut Astra? Vorbiți sa vă aflați în treabă ...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează