FOTBAL  »  Superliga  »  LAZIO - FCSB, JOI, 20:00, TELEKOM, PROTV, GSP

Mihai Stoica acuză o conspirație anti-FCSB: "În Liga 1 vom juca împotriva unei cooperative! Unele echipe doar fac act de prezență"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 februarie 2018 10:52

Lazio și FCSB joacă joi, de la ora 20:00, în returul 16-imilor Europa League. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport și ProTV. În tur, echipa roș-albastră a câștigat cu 1-0. 

Jucătorii de la FCSB au plecat în această dimineață spre Roma, dar Mihai Stoica a vorbit despre lupta la titlu, acuzând o conspirație a echipelor din play-off pentru ca FCSB să nu câștige campionatul.

"Vrem să ne calificăm, chiar dacă o eventuală calificare ne periclitează serios șansele la titlu, având în vedere ce se întâmplă în ultima vreme în campionat. Sunt meciuri din astea în care unii fac simplu act de prezență.

Aș schimba victoria cu Lazio pe una cu Dinamo fară să stau pe gânduri. Nu există comparație. Nouă ne trebuie titlul anul acesta. Doar că nu vom juca împotriva unei singure echipe, ci impotriva unei cooperative. Asta cred eu", a spus Mihai Stoica la Pro X.

"Va fi un examen pentru Vlad. Trebuie să arate că un episod de genul celui cu Dinamo nu îl poate îndoi. Nu este doar eroarea lui Vlad la niciunul dintre golurile lui Dinamo"Mihai Stoica

"Trebuie să marcăm cel puțin un gol. Dar va fi greu pentru că ne-au luat măsura și nu joacă Pintilii"Mihai Stoica

Citește și: MM Stoica nu uită de CSA Steaua » Ironia către Talpan înainte de meciul din Europa League

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (35)
haideusicfr
haideusicfr  •  21 Februarie 2018, 20:01

Ce interes ar avea echipele sa faca front comun cu CFR ? Impotriva FCSB?

811062562312962
Stelian Strambeanu  •  21 Februarie 2018, 19:39

Ăsta e dus cu pluta !!! Păi tot așa a motivat și arestarea lui, ,,au ceva cu mine , eu sunt nevinovat,, spunea viitorul pușcăriaș !!

1422923781112428
Resmerita Vasi  •  21 Februarie 2018, 16:59

Greu fara Botosani.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează