FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - HERMANNSTADT 1-1

Mihai Stoica povestește un episod în care arbitrul de la Farul - Hermannstadt l-a tratat cu superioritate: „Nu am văzut aşa aroganţă la nimeni!”

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Articol de - Publicat duminica, 12 noiembrie 2023 07:26 / Actualizat duminica, 12 noiembrie 2023 09:22

Mihai Stoica (58 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a povestit un dialog pe care l-a purtat cu Horațiu Feșnic (34 de ani), arbitrul meciului Farul Hermannstadt, scor 1-1, cel care nu l-a eliminat pe Mihai Popescu, fundașul dobrogenilor, pentru un fault comis asupra lui Florin Bejan, fotbalistul oaspeților. 

La finalul partidei de la Ovidiu, Horațiu Feșnic l-a eliminat pe Gică Hagi, antrenorul Farului. La flash interviu, „Regele” a spus că arbitrul clujean l-a tratat pe cu aroganță. 

Hagi a făcut scandal în fața camerelor: „Atâta aroganță, te-au văzut cei de la Cluj! Normal că i-am zis și eu două lucruri după asta” » De ce îl acuză pe Feșnic
Farul - Hermannstadt 1-1
Hagi a făcut scandal în fața camerelor: „Atâta aroganță, te-au văzut cei de la Cluj! Normal că i-am zis și eu două lucruri după asta” » De ce îl acuză pe Feșnic

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a povestit un dialog pe care l-a avut cu Horațiu Feșnic în timpul unui meci care s-a disputat în pandemie. Este vorba despre Poli Iași - FCSB 5-2, partidă disputată pe 27 septembrie 2020, în plină pandemie. 

Oficialul roș-albaștrilor spune că, atunci, Horațiu Feșnic l-a tratat, la fel ca pe Gică Hagi, cu aroganță, după ce oficialul FCSB l-a întrebat de ce l-a eliminat pe Darius Olaru, în minutul 80. 

Mihai Stoica spune că a fost tratat cu aroganță de Horațiu Feșnic, arbitrul meciului Farul - Hermannstadt

„Am jucat un meci la Iaşi în pandemie. Ieşeau jucătorii din Covid, nu ştiam pe cine să luăm. Cei care aveau rezultat negativ urcau în avion. Am pierdut 5-2, mai erau câteva minute şi Feşnic l-a eliminat pe Olaru pentru că a înjurat.

După meci, i-am spus aşa: «Pot să îţi spun câteva cuvinte? Acum 30 de ani, la un meci la Piatra Neamţ, Porumboiu (n.r. - Adrian) l-a eliminat pe Cătălin Mirea. (n.r. - fost fundaş la Oţelul Galaţi). 

M-am dus după meci şi l-am întrebat: «Nea Adi, de ce l-ai eliminat?» Mi-a răspuns: «Dacă era Vali Ştefan (n.r. - unul dintre cei mai mari jucători din istoria Oţelului) mă făceam că nu aud, dar pe ăsta nici nu îl ştiam»

Feşnic mi-a spus pe un ton foarte arogant: «Aşa, şi ce vreţi să spuneţi? Nu înţeleg» I-am spus: «Am ani de meserie mai mulţi decât ai tu de când te-ai născut»

Concetto Lo Bello (n.r. - fost arbitru italian) a spus: «Un arbitru mare vede bine, dar aude prost». Nu am văzut aşa aroganţă la nimeni. 

Am vorbit cu Istvan Kovacs, despre care se spune că este arogant. Nu. A vorbit normal. Aşa ceva nu mi s-a întâmplat, şi este foarte tânăr”, a afirmat Mihai Stoica, potrivit Orange Sport

VIDEO. Karlo Muhar, bucurie de nedescris după golul marcat în CFR Cluj - Farul

Citește și: 

Hagi, furios după meci! A văzut ROȘU direct și l-a „fugărit” pe arbitru pe teren!

Inspirația lui Măldărășanu: „Am avut de ales între Baba și Sota”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (6)
cineseu
cineseu  •  12 Noiembrie 2023, 10:38

*** condamnatul. Adica ce vrea, ca un arbitru, sa faca diferentieri intre jucatori? Meseria lui este sa fie impartial, indiferent ca-i jucator de nationala sau de liga a 3a.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

legio.sud
legio.sud  •  12 Noiembrie 2023, 10:28

Arbitrii buni sunt “școliți “ , “greșesc “ când trebuie și pt cine trebuie și doar … la “ comandă .

flo954
flo954  •  12 Noiembrie 2023, 10:06

Nu a vazut om mai arogant ca Fesnic? Sa se uite in oglinda cand se barbiereste.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează