FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

După Croitoru, MM Stoica mai laudă un antrenor din Liga 1: „Nu știu cine ar putea obține rezultatele lui”

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 februarie 2022 09:51 / Actualizat sambata, 19 februarie 2022 11:42

După ce l-a lăudat pe Marius Croitoru, Mihai Stoica, managerul celor de la FCSB, a avut cuvinte de apreciere către un alt antrenor din Liga 1, Alexandru Pelici.

  • CS Mioveni – FCSB se joacă azi, de la 19:55. Meciul e liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe LookSport+, DigiSport și TV Telekom Sport

Oficialul de la FCSB spune că apreciază rezultatele pe care tehnicianul de 48 de ani le are cu echipa nou promovată. După 26 de etape, CS Mioveni, adversara de azi a celor de la FCSB, este pe locul 13, cu 27 de puncte.

Te-ai vaccinat? Afară din echipă! Vaccinații de la FCSB sunt prigoniți de Gigi Becali
FCSB
Te-ai vaccinat? Afară din echipă! Vaccinații de la FCSB sunt prigoniți de Gigi Becali

Mihai Stoica îl laudă pe Alexandru Pelici

„Sunt emoţii pentru acest meci. Pelici îşi organizează foarte bine echipa pe faza defensivă. Tot timpul l-am apreciat pentru că a avut rezultate peste tot unde a fost.

Şi mă bucur că acum face rezultate şi în Liga 1, pentru că a fost considerat tot timpul doar antrenorul care promovează echipe în primul eşalon şi după aceea conducătorii îi aduc înlocuitor.

Uite că acum cei de la Mioveni, deşi părea că scaunul lui se clatină, au avut încredere şi bine au făcut. Nu ştiu cine ar fi putut să facă atâtea puncte cu Mioveni cât face Pelici, cu jucători cvasinecunoscuţi. Blănaru şi Rusu, cei mai importanţi fotbalişti ai lor, sunt trecuţi de 30 de ani şi au jucat toată cariera în Liga 2 ”, a declarat Mihai Stoica la TV Telekom Sport.

Ne așteaptă o deplasarea grea. Jucăm contra unei echipe bune, care se apără bine. Jucătorii de la Mioveni sunt bine așezați de Pelici, primesc puține goluri și pleacă bine pe contraatac. Jucătorii noștri trebuie să fie atenți la contraatacuri. Meciurile trecute am păcătuit la tranziția negativă. Sper să nu mai aveam probleme de acest fel. Vrem să eliminăm aceste greșeli, analizăm mereu partidele
- Toni Petrea, antrenor FCSB

Trei echipe promovate în Liga 1

Alexandru Pelici are la activ trei promovări în Liga 1: Voința Sibiu (2011), Hermannstadt (2018) și CS Mioveni (2021). A debutat ca „principal” în 2004, la Unirea Alba Iulia, unde a obținut cea mai bună clasare din istoria clubului: locul 6 în sezonul 03/04.

În 2018, a dus-o pe Hermannstadt, în Liga 2 atunci, până în finala Cupei României, unde a pierdut cu Universitatea Craiova, scor 0-2. 

100 de meciuriare Pelici ca antrenor în Liga 1, adunate la 5 echipe: Alba Iulia (03/04, 04/05), Voința Sibiu (11/12), FC Brașov (13/14), Hermannstadt (18/19) și Mioveni (21/22). Are 24 de victorii, 25 de remize și 51 de înfrângeri

VIDEO Totul despre CS Mioveni – FCSB

Citește și: 

Un fost antrenor din Liga 1 critică forțarea lui Octavian Popescu la echipa națională: „Nu a ajuns la o maturitate suficientă”

MM Stoica nu-l „uită” pe Edi Iordănescu: „M-a șocat!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  19 Februarie 2022, 13:31

Ca de obicei, gesepe promoveaza non valorile prin publicarea cu ostentatie, zilnic a cel putin unui articol despre penali

emil1986
emil1986  •  19 Februarie 2022, 13:16
Postat de Ioan Sebastian Vlad pe 19 Februarie 2022, 11:40

Unul cumpara jucatori de la echipele cu care urmeaza sa joace, altul lauda antrenorii urmatorilor adversari! Josnic! Fatarnicie si nesimtire specifica unor persoane cu nivel de inteligenta indoielnic.

Domnule draga, aceste declaratii Stoica le-a facut mult inainte de meciul de astazi, cu vreo 3 etape in urma. Ca GSP-stii s-au gasit acum sa-l citeze este doar pentru a baga batul prin gard si unul ca dumneavoastra sa poate fi manipulat.

emil1986
emil1986  •  19 Februarie 2022, 13:14
Postat de gazistu pe 19 Februarie 2022, 12:13

si e bine sa vedem echipe ca Mioveni, Chindia, poate si Voluntari undeori, care joaca defensiv, se inchid pe 2 linii, si iasa din "carapace"doar cu mingi lungi pe singurul varf?? unde vezi asa ceva ?? iti doresti astfel de fotbal, sa te ia somnul???

E adevarat, insa nu poti juca altceva cu un lot de jucatori de valoarea celor de la Mioveni. Gazul a jucat frumos, ofensiv, si pentru ca avea un lot de jucatori bun, peste medie. Altfel ...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează