FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CS MIOVENI 3-0

VIDEO Mihai Stoica reacționează după ce Mioveni a criticat arbitrajul: „Cea mai mare problemă a fost în meciul cu CFR” » Ce acuză oficialul

Mihai Stoica +27   FOTO
Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 octombrie 2021 07:44 / Actualizat duminica, 17 octombrie 2021 07:56

FCSB a învins-o pe CS Mioveni, scor 3-0, la capătul unui meci în care oaspeții au contestat vehement arbitrajul, nefiind de acord cu penalty-ul primit de gazde la 0-0, după un duel între Scarlatache și Keșeru și reclamând un penalty la golul doi.

  • În minutul 56, roș-albaștrii au deschis scorul dintr-un penalty obținut de Keșeru. Lovitură de la 11 metri dictată de Bîrsan după un contact al atacantului cu Scarlatache. Fundașul argeșenilor a lovit mingea, iar ulterior Keșeru s-a împiedicat de el.
  • Același Keșeru a produs golul secund. Atacantul roș-albaștrilor s-a aflat într-o poziție suspectă de ofsaid în momentul în care a primit mingea de la Dumiter, cel care avea să marcheze la finalul fazei.

După meci, Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor a comentat cele două faze controversate și a reacționat la adresa protestelor vehemente ale celor de la CS Mioveni.

VIDEO Mihai Stoica, întrebat despre arbitrajul de la FCSB - Mioveni: „Nu am văzut nicio reluare, habar nu am ce a fost”

„Nu am văzut absolut nicio reluare! O să mă uit. Habar n-am ce a fost. Știu că la pauză m-am uitat la contactul dintre Iustin Popescu și Olaru. E discutabil. Habar n-am...

Eu îmi aduc aminte de altceva. La Botoșani am avut patru penalty-uri. A spus toată lumea, dar ni s-a dat doar unul. Nu vreau să mă apuc să înșir pentru că sunt prea multe împotriva noastră. Prea multe împotriva noastră! Tot timpul sunt împotriva noastră.

Dacă acum a fost vreo greșeală, o recunosc după ce o văd. Asta e situația. Acum nu am ce să vorbesc. Dar cred că cea mai mare problemă a celor de la Mioveni anul ăsta a fost golul marcat de CFR Cluj împotriva lor, dintr-un ofsaid gigantic. Și a fost 1-0. Asta a fost problema lor”, a declarat Mihai Stoica.

Adrain Porumboiu critică arbitrajul lui Marcel Bîrsan

 Adrian Porumboiu, fost mare arbitru internațional, a criticat dur decizia lui Marcel Bîrsan.

„Nici înainte de Revoluție n-am văzut așa ceva! Nu se poate să dai penalty aici! N-ai demnitate de arbitru! Să plece toți de la Comisie după o astfel de fază! Se vede că Bîrsan nu simte jocul, n-are nicio treabă.

Mihai Stoica reacționează după ce Mioveni a criticat arbitrajul: „Cea mai mare problemă a fost în meciul cu CFR” » Ce acuză oficialul
Duelul Scarlatache - Keseru, după care s-a dictat penalty

La golul doi este ofsaid, mi-am dat seama din live. Dar se întâmplă astfel de faze. Nu poți să-i incriminezi pentru o astfel de eroare, e o situație obișnuită. Problema e la prima fază, unde nu găsesc nicio explicație”, a spus Porumboiu pentru GSP.ro.

Mihai Stoica reacționează după ce Mioveni a criticat arbitrajul: „Cea mai mare problemă a fost în meciul cu CFR” » Ce acuză oficialul
Poziția lui Keșeru la faza golului de 2-0

Citește și: 

„Niște derbedei! Miercuri anunțăm dacă ieșim din campionat!” » Declarație-șoc: CS Mioveni amenință cu retragerea din Liga 1!

„Contribuim cu bani mulți la buget, să ne lase să jucăm!” » Florin Tănase, discurs acid la final

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  17 Octombrie 2021, 14:35

A zice ca MM asta are un tupeu uluitor e deja un pleonasm!Cica a avut paispe penalty-uri in meciul de la Botosani si nu au primit decat unul!Pai de ce sa le dea atatea, cand a fost un meci in cadrul cooperativei?!Si cica CFR a castigat 3 puncte cu Mioveni dintr-un gol din ofsaid!Oare vrea sa zica ca ce daca fura ei-echipa lui Becali-daca si cei de la CFR fura?!Pai in cazul asta tot meciurile directe vor decide campioana!Iar in meciurile directe...nu mai tine ca pe timpul cand arbitra cuviosul Alexandru Tudor!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close