FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - CRAIOVA 0-2

Mihai Teja, după a 5-a înfrângere consecutivă la Gaz Metan: „Tot eu trebuie să mă ridic, să merg mai departe, să fiu mai bun”

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 martie 2021 22:39 / Actualizat vineri, 12 martie 2021 23:15

CS Universitatea Craiova s-a impus în deplasarea cu Gaz Metan Mediaș, scor 2-0, în runda #27 din Liga 1 și vine la 4 puncte de FCSB și CFR Cluj, iar Mihai Teja a fost dezamăgit după înfrângerea echipei sale.

Cu Mihai Teja pe bancă, Gaz Metan Mediaș a ajuns la cinci înfrângeri consecutive în toate competițiile: patru în Liga 1 (0-1 cu FCSB, 1-2 cu UTA Arad, 0-1 cu CFR Cluj și 1-2 cu FC Botoșani) și una în optimile Cupei României, 0-1 cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu, care s-a calificat în semifinale după ce a eliminat U Cluj în sferturi. Ultima și singura victorie obținută de Gaz Metan cu Teja pe bancă a fost pe 7 februarie, împotriva Chindiei Târgoviște, scor 1-0.

Mihai Teja: „Tot eu trebuie să mă ridic, să merg mai departe, să fiu mai bun”

„Normal, sunt supărat pe noi. Toți suntem de vină atunci când pierdem meciul. Craiova a fost mult mai bună, în special în a doua repriză, când au intrat mai determinați, mai dornici să câștige acest meci. Nu am putut să rezistăm, am făcut din nou greșeli individuale. Craiova a fost echipa mai bună, îi felicit și mergem mai departe. Jocul ar fi fost diferit dacă am fi marcat la ocazia din primele minute. La fel și la meciul cu Steaua, când jucăm cu echipele mari, cu loturi puternice, trebuie să dai gol când ai și jumătate de ocazie. Altfel, e greu să reziști 95 de minute, să nu primești gol. Noi ne-am pierdut în repriza a doua. Cei de la Craiova au accelerat puțin și am primit două goluri. Trebuie să fim încrezători, să mergem mai departe și să facem ceva să ieșim din această stare. 

Soluția suntem tot noi, jucătorii și cu staff-ul tehnic, trebuie să facem ceva în zilele următoare, să vedem cum putem să câștigăm meciurile. Nu o să vină nimeni să îmi spună ce să fac sau să mă ajute. Tot eu trebuie să mă ridic, să merg mai departe, să fiu mai bun. Fiecare perioadă grea trebuie să te facă mai puternic. Mă tem doar de Dumnezeu și încerc să îmi fac în continuare munca. Trebuie să dăm mai mult ca să câștigăm meciurile. Noi încercăm să câștigăm tot. Nu vreau să vorbesc despre celelalte echipe. Încercăm să ne uităm la noi în ogradă, nu la alți”, a declarat Mihai Teja la Look Sport+.

O victorie meritată a Craiovei. E o diferență mare de valoare și de experiență. Ei se bat la campionat și noi ne luptăm pentru evitarea retrogadării. Nu ne-au dat prea multe șanse. Au avut și puțin noroc, am avut noi o bară la început. Ne așteaptă un play-out foarte greu. Va trebui să muncim, să luptăm mult, ca să evităm retrogadarea. Dacă Dinamo face puncte, vom cădea pe loc de baraj. Bineînțeles că ne temem de retrogadare

Răzvan Pleșca, portar Gaz Metan Mediaș

VIDEO Jorge Costa, fostul antrenor al lui Gaz Metan, despre Jose Mourinho: „Am învățat multe de la el! Îți spune mereu în față ce gândește!”

Citește și alte știri din Liga 1:

Andrei Ivan, omul începutului de an la Craiova! 4 goluri și 2 pase de gol în 2021

Destinația lui Ante Vukusic după ce va pleca de la FCSB: „Iadul de acolo se va termina în curând”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ali.bec
ali.bec  •  13 Martie 2021, 08:33

Jiji Becali: ”trebuie să stea în ascultare la stăpân". Degeaba, dacă cofetarul a luat-o pe alte drumuri.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează