FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FC BOTOȘANI 7-0

Mihai Teja, după ce Botoșaniul a încasat 7 goluri de la Sepsi: „E clar, nu se mai poate continua așa!” » Ce spune despre demitere

Mihai Teja / Sursă foto: Ionuț Tăbultoc (GSP)
Mihai Teja / Sursă foto: Ionuț Tăbultoc (GSP)

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 septembrie 2022 21:08 / Actualizat sambata, 17 septembrie 2022 21:25

Mihai Teja (43 de ani), antrenorul lui FC Botoșani, și-a găsit cu greu cuvintele la finalul partidei cu Sepsi Sfântu Gheorghe, pierdută de moldoveni cu un neverosimil 0-7.

  • Sepsi - FC Botoșani, scor 7-0, bifează mai multe recorduri: cea mai clară victorie din istoria clubului covăsnean, cea mai drastică înfrângere din istoria Botoșaniului și scorul sezonului în Superligă.
  • FC Botoșani a fost fondat în anul 2001, iar Sepsi în 2011.

După cel mai sever eșec din istoria lui FC Botoșani, Mihai Teja a cerut o schimbare rapidă de atitudine în rândul echipei sale. Acesta mai spune că nu se gândește la demitere.

Sepsi face scorul sezonului și obține cea mai mare victorie din istoria clubului » Rezultat de-a dreptul șocant în fața Botoșaniului! Clasamentul ACUM
Sepsi - FC Botoșani 7-0
Sepsi face scorul sezonului și obține cea mai mare victorie din istoria clubului » Rezultat de-a dreptul șocant în fața Botoșaniului! Clasamentul ACUM

Mihai Teja, după Sepsi - FC Botoșani 7-0: „Nu mi-e frică e demitere”

„E rușinos pentru noi. Foarte multe nu sunt de spus. Trebuie să ne revenim foarte repede, să dăm mult mai mult, să arătăm mai multă atitudine pe teren. Luăm goluri pe greșeli personale, iar apoi ne e greu să mai revenim. Nu e ușor să faci față în zece oameni contra lui Sepsi, o echipă puternică. 

Nu vreau să dau în nimeni, vreau să vedemn ce avem de făcut în continuare. E clar, nu se mai poate continua așa, trebuie să luăm rapid atitudine

Niciodată nu mă gândeam că se poate trăi o asemenea umilință, niciodată nu mi se întâmplase asta. Din păcate, suntem într-o perioadă foarte grea, trebuie să ieșim repede din asta. Nu sunt foarte multe de spus, mi-aș dori să vorbim mai mult pe teren. Trebuie să schimbăm atitudinea la 180 de grade, să fim mult mai atenți la ceea ce trebuie să facem.

Nu mi-e frică de demitere. Le cer scuze suporterilor, în primul rând. Eu sunt sigur că lucrurile se pot întoarce, dar cu o atitudine bună și cu un grup mai unit. Cu toții am fost penibili! N-a mers nimic astăzi, din păcate”, a spus Mihai Teja, la microfonul Orange Sport. 

Sepsi - FC Botoșani 7-0

VIDEO Valeriu Iftime vede surprize în sezonul 2022-2023: „FCSB și CFR nu sunt favorite la titlu!”

Citește și alte știri de actualitate: 

Sepsi face scorul sezonului și obține cea mai mare victorie din istoria clubului » Rezultat de-a dreptul șocant în fața Botoșaniului! Clasamentul ACUM

VIDEO „I-am zis să nu meargă la Steaua, vă dau cuvântul meu de onoare” » Becali, tras la răspundere: „De ce ai luat doi jucători de același calibru?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
FCUCraiova
FCUCraiova  •  18 Septembrie 2022, 15:30
Postat de Desprecampioni pe 18 Septembrie 2022, 12:00

Marius Croitoru !!! Marius Croitoru !!! Marius Croitoru !!! Demisia TEJA !!!

Stai linistit , Marius Croitoru este la Craiova,si nu va pleca prea curand

Ernest20
Ernest20  •  18 Septembrie 2022, 12:16

Celebra replică al lui Ghiță Pristanda din „ O scrisoare pierdută ” de I***Caragiale = „ Ghiță, Ghiță, pupă-l în bot și-i papă tot ” se potrivește acum lui Valeriu Iftime . SĂ SE ROAGE DE MARIUS CROITORU „să-l pupe în bot ” ca să vină înapoi . Ani întregi M.Croitoru a ținut FC Botoșani la un înalt nivel de performanță CU TOATE CĂ I S-AU VÂNDUT DE CLUB ÎN TIMP CEI MAI BUNI JUCĂTORI . Începutul declinului a fost cu Craiova apoi Petrolul, UTA și acum Sepsi . Au făcut un mare efort și au câștigat cu CFR-ul fiindcă au primit directive de la Pipera . În concluzie antrenorul Teja NU FACE FAȚĂ .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

romeverest
romeverest  •  18 Septembrie 2022, 12:13

Patronul Iftimie este cel mai suparat pentru ca echipa sa s-ar putea sa nu ajunga anul acesta in play-off si astfel nu mai are ocazia sa-i ofere cele 6 puncte Fcsb-ului, echipa sa de suflet !!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează