FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA-FCSB, AZI, 20:30, DIGI 1, TELEKOM 1, LOOK

Mihai Teja nu caută puncte, ci complimente! » Antrenorul de la FCSB dă primele semne că cedează sub presiunea lui Becali

Articol de , - Publicat duminica, 17 martie 2019 09:00

Teja uimește: cere să nu fie luate în seamă rezultatele dezamăgitoare. „Hagi a apreciat jocul nostru, a spus că am produs mai mult fotbal decât a produs Viitorul”, se laudă „principalul” care a coborât FCSB de pe locul al doilea pe al treilea.

Mihai Teja dă primele semne că cedează sub presiunea de la FCSB. Cu doar două victorii în șase meciuri, el a coborât echipa cu o poziție în clasament și acum pretinde să nu fie judecat în funcție de rezultate! „Hagi a spus după meci că noi am jucat mai bine. Lăsați rezultatul, mai bine țineți cont de ce a zis Gică și nu ne mai desființați!” e afirmația surprinzătoare a tehnicianului pe care Becali l-a angajat în decembrie tocmai pentru titlu. Cu Dică șef, FCSB era a doua și patronul a crezut că ar avea șanse mai mari Teja s-o dea jos pe CFR din postul de lider. 

Antrenorul nou cere acum să fie ignorate rezultatele celui mai scump lot din România: „Băieții au încercat să ofere maximum la fiecare meci, au alergat, au dominat indiferent de adversar. La Steaua se vrea să joci cel mai bine și să câștigi mereu cu 3-0, cu 4-0! Țineți cont că noi am dominat-o pe Viitorul, o echipă cu copii valoroși, o formație omogenă, care joacă în filosofia lui Hagi de șapte sau de opt ani! Eu iau lucrurile pozitive, nu judec doar în funcție de rezultate”.

FCSB a pierdut acasă cu Viitorul, 1-2. În meciul la capătul căruia Teja remarcă un compliment venit din partea „Regelui”, el a folosit o formulă de start cumpărată cu 9 milioane de euro, în vreme ce a lui Gică a costat doar două milioane! Trupa de patru ori și jumătate mai ieftină a învins în deplasare. 

Hagi a plătit două milioane de euro pe Ianis, când și-a răscumpărat fiul de la Fiorentina contra aceluiași preț pe care-l vânduse. În rest, oamenii care l-au învins pe Teja la București au ajuns la Ovidiu gratis, liberi de contracte. Inclusiv străinii De Nooijer, Houri și revelația Calcan, marcatorul primului gol în duelul purtat în weekendul trecut. 

Cum a mai comentat Teja:

  • „Cred că am avut debuturi bune de meciuri, chiar și la începutul reprizelor secunde am jucat bine. Nu pot să le reproșez nimic jucătorilor mei”
  • „Nu comentez declarațiile patronului, cum că va da afară șase jucători. Mai e timp până la vară, poate vom câștiga toate meciurile până atunci și o să devenim campioni”
  • „Atmosfera din echipă e bună, băieții sunt conștienți că trebuie să câștigăm meciurile, însă noi doar ca rezultate nu stăm bine. Dovada e că Hagi, unul dintre cei mai buni antrenori români, a avut tăria să recunoască după meci că noi am jucat mai bine”
  • „N-am nimic cu Stoian, dar eu, ca antrenor, trebuie să-i țin în echipă pe cei mai buni. El se antrenează bine, sper să ne ajute în meciurile următoare. I-am explicat și lui Nedelcu, sunt momente când nu-ți iese jocul, totul e să nu cedeze”

50 la sutădintre punctele puse în joc au fost adjudecate de când a preluat-o Teja pe FCSB, adică 9 din 18 puncte. Doar Rădoi a mai fost la fel de slab, dintre antrenorii pe care i-a rulat Becali în ultimii 10 ani

Citește și:

ASTRA - FCSB // Mihai Teja a numit titularul din atac: „Mi-a zis că nu e nicio problemă dacă e rezervă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  17 Martie 2019, 16:45

Stimabile, ai vazut cum l-a anihilat CFR pe Ianis? Unde a fost mijlocasii tai in acel meci? Ai fost vraiste si cel putin nu ai sesizat acest lucru dupa 10-15 minute, jucand haotic cu niste mijlocasi care parca atunci facusera cunostinta cu fotbalul. Nu te mai iluziona de cuvintele de complezanta spuse de un antrenor euforic de victoria echipei sale, nescontate, beneficiara unui joc haotic al mijlocului terenului FCSB. Mai ai mult de invatat si tu si antrenorul tau sef, Becali.

klauz
klauz  •  17 Martie 2019, 14:32

Nu va mai luati de Teja, ca nu are cu cine! Ciobanul se baga in seama tot timpul si ii dicteaza ce sa faca. Uitati-va la poza asta: in sfarsit Teja a indraznit sa-l schimbe pe loaza Morutan, cel mai afon din prima liga, fotbalist de judeteana! Ei bine, ciobanul abereaza ca aceasta nulitate, Morutan, face 300 de milioane de euro, cat toti Mbappe-ii Europei la un loc... Morutan e foarte foarte prost, ati vazut ce a facut cu Ucraina, nu are dribling, doar muta mingea de pe un picior pe altul numai PE LOC, fara sa depaseasca vreun adversar, nu poate sa suteze nici din careul mic, nu stie pasa, da numai in lateral si pe cativa metri, sta numai cu capul in pamant, nu vede jocul. Pe scurt, o nulitate deplina! Dar ciobanul dicteaza cine joaca...

gabriel_d
gabriel_d  •  17 Martie 2019, 13:23
Postat de spinoza pe 17 Martie 2019, 09:59

Cu antrenori second-hand obții second-hand loc în campionat! Exact asta s-a întâmplat cu FCSB!

Ai dreptate. Degeaba plateste foarte bine niste jucatori, daca nu aduce un antrenor foarte bun si SA IL LASE SA ANTRENEZE.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close