FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA

Mihail Genoiu, primarul Craiovei, a făcut anunțul final în privința gazonului de pe „Ion Oblemenco”: „Am primit răspunsul de la CNI!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 octombrie 2019 19:23

Primarul Mihail Genoiu a clarificat situația gazonului de pe stadionul „Ion Oblemeno”. Suprafața de joc va fi schimbată în luna octombrie.

Presiunea pusă de Victor Pițurcă a dat roade. Compania Națională de Investiții și-a dat astăzi acordul pentru mult așteptata înlocuire.

„Este miercuri şi aşa cum am promis, miercuri aşteptam un răspuns de la constructor în privinţa modului de schimbare a gazonului. Acest răspuns a venit. Acum câteva momente, am avut o discuţie telefonică cu conducerea CNI, constructorul a confirmat disponibilitatea lui de înlocui acest gazon.

Există două variante la ora aceasta: o variantă foarte rapidă de înlocuire a gazonului cu un gazon natural pe strat de nisip conform specificațiilor tehnice care au existat la baza acestui proiect. 

Există şi a doua variantă de înlocuire a gazonului cu un gazon hibrid. Această variantă este cea pe care o solicită cea mai mare parte a jucătorilor, marea parte a profesiniştilor din fotbal şi este o măsură şi o variantă pe care şi noi o agreem. În sensul acesta, deja am trimis către CNI o solicitare în care propunem înlocuirea soluţiei tehnice din gazon natural în gazon hibrid, cu o cofinanţare acordată de Primăria Craiova pentru suportarea diferenţei de valoare”, a declarat Mihail Genoiu într-o conferință de presă.

Vezi și:

Victor Pițurcă, mai mult decât un antrenor » 5 schimbări majore făcute la Craiova în 3 săptămâni, identificate de Aurelian Botezatu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
univ_craiova1
univ_craiova1  •  03 Octombrie 2019, 06:47

Totul se poate în tara asta dar nu se vrea aia e problema! Gazonul trebuia rezolvat înainte de începerea campionatului se știa din sezonul trecut ca e varza și nu o sa își revină!!! Păcat ca nu suntem o "echipa" și sa ridicam tara asta la un alt rang!

danny_l
danny_l  •  02 Octombrie 2019, 22:24

Deci dacă se vrea se poate misca ceva, nu-i așa?

336378437189884
Malus Dacus  •  02 Octombrie 2019, 21:59

...titlu de agatat. Nu s-a primit niciun raspuns, asa cum rezulta si din articol. Ziarici...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează