FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

EXCLUSIV Mike Cestor a ajuns în cantonament și semnează » Al doilea transfer al zilei pentru clubul care vrea din nou în play-off

Mike Cestor s-a înțeles cu FC Argeș / Sursă foto: Imago Images
Mike Cestor s-a înțeles cu FC Argeș / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 15 iunie 2022 15:59 / Actualizat miercuri, 15 iunie 2022 16:32

După ce l-a acontat pe Marius Constantin, FC Argeș a bătut palma cu un alt stoper, fundașul central Mike Cestor (30 de ani), de trei ori campion cu CFR Cluj. „Cenușăreasa” din play-off-ul trecut a ajuns astfel la 8 achiziții în această pauză competițională.

După ce au renunțat de la începutul verii la 12 fotbaliști, alb-violeții continuă să fie activi în mercato. 

Mike Cestor a ajuns în cantonamentul lui FC Argeș

Piteștenii l-au adus pe Mike Cestor, care a evoluat mult timp la Astra și CFR Cluj și care e liber de contract de 4 luni, de când s-a despărțit de „feroviari”. 

Cestor, curtat activ de CSU Craiova în primăvară, nu a ajuns la un acord cu oltenii și a așteptat pauza competițională pentru a reintra în circuit. S-a înțeles cu FC Argeș, club care avea nevoie de întăriri pe acel post, după despărțirile de Joao Miguel și Deian Boldor. Francezul a ajuns deja în cantonamentul „vulturilor” din Austria, urmând să intre imediat în circuitul lui Prepeliță. 

Înainte de a-și da acordul pentru a veni la Pitești, Cestor a cerut referințe de la Iasmin Latovlevici, cu care a împărțit vestiarul la CFR Cluj. Mulțumit de condițiile pe care le-a găsit în Trivale, „Lato” l-a convins pe Mike să accepte oferta piteștenilor. 

Și Bryan Alceus ajunge la FC Argeș

Argeșenii nu s-au mulțumit doar cu Cestor, vor ajunge la o înțelegere în cel mai scurt timp și cu Bryan Alceus (26 de ani), ultima oară la Gaz Metan Mediaș. Mijlocașul central din Haiti e cel care, din cauza problemelor financiare fără precedent de la Gaz Metan, nu a avut bani pentru a-și cumpăra bilet de avion. A fost nevoie de intervenția soției pentru ca Alceus să părăsească în cele din urmă țara. Acum, revine în Liga 1, însă la un club cu o altă stabilitate financiară.

Mike Cestor a ajuns în cantonament și semnează » Al doilea transfer al zilei pentru clubul care vrea din nou în play-off
Bryan Alceus, în stânga // foto: Imago Images

FC Argeș i-a mai transferat în această vară pe Cătălin Straton (32 de ani, portar), Marius Constantin (37, fundaș central), Dorian Bertrand (29, mijlocaș stânga), Julio Donisa (28, atacant), Andreias Calcan (28 de ani, mijlocaș stânga), Antonio Jakolis (30, extremă) și Fabio Vianna (23 de ani, fundaș stânga). 

Citește și alte știri de actualitate: 

Nicușor Dan o amenință pe FCSB cu un nou proces! » Primăria îl acuză pe Becali că n-a respectat contractul pentru Arena Națională

OFICIAL A picat proiectul! UTA anunță încetarea negocierilor cu noii investitori: „E o decizie pe care mi-o asum”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
pirusis
pirusis  •  17 Iunie 2022, 11:50

Un transfer reusit la prima vedere. Singurul transer reusit aparent de pana acum dupa parerea mea. Mai urmeaza si altele cred la fel de importante. Antrenor ne mai trebuie :)

thiamarcos
thiamarcos  •  16 Iunie 2022, 07:30

Nu mi se pare deloc in regula ceea ce se intampla la echipa. Faptul ca in fiecare sezon faci alta echipa cu tot felul de "liberi de contract" aflati la apusul carierei arata doar improvizatie si "hai sa vedem ce-o iesi!". Nu exista niciun fel de strategie pe termen lung, nu gandeste nimeni in perspectiva, constructiv, e cam ca administratia pe care o face "primarul-patron de club", risipeste banii publici aiurea, in loc de asfaltari face plombari si umpleri de gropi, in loc de dezvoltare face cate un concert si mai pune niste borduri, in timp ce cheltuie milioane de euro din bugetul orasului pe fotbal.

mattteo
mattteo  •  15 Iunie 2022, 18:20

Africa tata

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close