FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - GAZ METAN 1-0

Alexandru Pelici, după Mioveni - Gaz Metan 1-0: „O gură mare de oxigen”

Alexandru Pelici
Foto: Imago
Alexandru Pelici Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 22 noiembrie 2021 20:10 / Actualizat luni, 22 noiembrie 2021 20:12

CS Mioveni a învins-o pe Gaz Metan Mediaș în prima etapă a returului, scor 1-0. Alexandru Pelici, antrenorul gazdelor, a comentat succesul echipei sale, primul în Liga 1 după 3 luni.

„O gură mare de oxigen, așa cum ziceam înaintea meciului, unul foarte important, nu decisiv, dar era foarte important pentru că era o contracandidată la lupta pentru evitarea retrogradării. Aveam nevoie de cele 3 puncte. Ca să fac o glumă, am lucrat la finalizare, dar nu foarte bine, pentru că din nou am ratat foarte mult. 

Am ratat chiar și un penalty și pe final am tremurat, a avut Mediașul o ocazie foarte mare la care Ducan a fost inspirat și am reușit să rămânem cu toate punctele. 

Îmi felicit jucătorii că au înțeles importanța jocului, am făcut o primă repriză bună, una dintre cele mai bune din sezonul ăsta, iar în repriza a doua am avut unele momente bune, dar nu am reușit să profităm și să luăm cele mai bune decizii. E bine când se termină cu bine, am luat cele 3 puncte și suntem în grafic”, a declarat Alexandru Pelici la finalul partidei.

CS Mioveni - Gaz Metan 1-0 » Prima victorie după 10 etape

Aflate în subsolul clasamentului, atât CS Mioveni câr și Gaz Metan își puneau speranțele într-o victorie în meciul direct. Piteștenii au început bine meciul și au ratat prima ocazie în minutul 6 prin Oancea. Buziuc a ratat după incredibil, scăpat singur cu portarul Vâlceanu nu a reușit să-l dribleze și să înscrie. 

Atacantul venit de la FCSB a scos însă penalty, după ce Vâlceanu i-a pus piedică în careu. Bogdan Rusu a înscris pentru 1-0, scorul pauzei. Debutul reprizei secunde putea aduce desprinderea pentru elevii lui Alexandru Pelici, dar Rusu a irosit alt penalty primit de Mioveni. 

Apoi, jocul a fost controlat în totalitate de gazde, medieșenii neieșind din propria jumătate. Fără șut spre poartă până în minutul 90, Gaz Metan putea pleca cu un punct la tripla ocazie a Mediașului: după un corner, în minutul 90+1, Ducan a parat un șut al lui Șteau, apoi reluarea cu capul a lui Filip din 6 metri, reflexe de zile mari! Pentru ca Irobiso, cu poarta goală, să nu poată relua.

Victorie pentru Mioveni, care bifează primul succes după 10 etape și o depășește pe Gaz Metan în clasament.

Citește alte știri din Liga 1:

Presa din Anglia anunță: „Arsenal se interesează de Ianis Stoica!” » Becali: „Iau bani mulți”

Gigi Becali, în culmea fericirii » Suma uriașă pe care FCSB o încasează după ce Moruțan a ajuns la 15 meciuri în tricoul lui Galatasaray

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează