FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mircea Lucescu arată cu degetul după retrogradarea lui Dinamo: „Ei sunt vinovații!”

Mircea Lucescu (76 de ani) a vorbit despre retrogradarea lui Dinamo. Tehnicianul consideră că echipa la care s-a consacrat trebuie să înceapă din Liga 4 și indică șefii clubului de după '90 drept principalii vinovați pentru prăbușirea „câinilor”.
Mircea Lucescu (76 de ani) a vorbit despre retrogradarea lui Dinamo. Tehnicianul consideră că echipa la care s-a consacrat trebuie să înceapă din Liga 4 și indică șefii clubului de după '90 drept principalii vinovați pentru prăbușirea „câinilor”.

Articol de GSP - Publicat marti, 31 mai 2022 21:20 / Actualizat marti, 31 mai 2022 21:42

Mircea Lucescu (76 de ani) a vorbit despre retrogradarea lui Dinamo. Tehnicianul consideră că echipa la care s-a consacrat ca jucător și antrenor trebuie să înceapă din Liga 4 și indică șefii clubului de după '90 drept principalii vinovați pentru prăbușirea „câinilor”.

Dinamo a retrogradat în liga secundă pentru prima dată de la înființare, după ce a pierdut lamentabil barajul cu Universitatea Cluj, fără să câștige vreuna dintre manșe (1-1 duminică, 0-2 în tur).

Detalii uluitoare din vestiarul „câinilor” » Aroganțe și relaxare înainte de Dinamo - U Cluj: „Le dăm 3-0 repede, simplu!” + Fotbaliștii îl ironizau pe Uhrin
Dinamo
Detalii uluitoare din vestiarul „câinilor” » Aroganțe și relaxare înainte de Dinamo - U Cluj: „Le dăm 3-0 repede, simplu!” + Fotbaliștii îl ironizau pe Uhrin

Mircea Lucescu: „Dinamo trebuie să o ia de la 0”

„E mai sărac fotbalul românesc fără Dinamo, dar Dinamo cred că va găsi soluții pentru a reveni. De o altă manieră, în așa fel încât să nu trebuiască să mai stea la cheremul nimănui. Părerea mea a fost și va rămâne că trebuie să facă același lucru pe care l-a făcut și Rapid, să plece de la zero, din divizia a treia, să crească, ca o echipă profesionistă, așa cum stă bine echipelor de brand din România.

Trecând de la an la an cu datorii imense, nici nu știi la cine se duc banii care se strâng, sunt folosiți mai mult pentru a plăti datoriile decât pentru a ajuta echipa să crească și jucătorii să evolueze la un nivel de performanță”, a declarat Mircea Lucescu.

3 trofeeare Mircea Lucescu la Dinamo ca antrenor (Cupa în 1986, plus eventul în 1990)

Mircea Lucescu: „Am lăsat în 1990 o echipă extraordinară la Dinamo”

Lucescu își amintește de perioada în care el activa la Dinamo și îi critică pe foștii conducători ai clubului din ultimii 30 de ani: „E păcat că s-a întâmplat acest lucru, cred că toți cei care au avut această echipă în primire, după anii '90, sunt răspunzători de situația în care se găsește acum Dinamo.

Eu am lăsat în 1990 o echipă extraordinară, una dintre cele mai bune echipe din Europa. Din păcate s-a destrămat, au plecat 10 jucători, iar cei care s-au ocupat de echipă în continuare nu au reușit să păstreze același nivel de performanță”.

Mai revine Il Luce la Dinamo? „Eu am o vârstă, sunt atâția oameni tineri legați de Dinamo, cu o dragoste extraordinară pentru această echipă. Ați văzut și reacția lui Lupescu, sunt atâția oameni care ar putea să preia această echipă, pentru că e nevoie de mult entuziasm pentru a face lucruri”.

Mircea Lucescu a primit titlul de „Doctor Honoris Causa” într-o ceremonie desfășurată la Târgu Jiu

Prezent la Amfiteatrul „Auditorium Maximum” din Târgu Jiu, antrenorul lui Dinamo Kiev a primit acest titlu onorific cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la înființarea instituției.

+2 FOTO

„Este o onoare deosebită pentru instituția noastră de învățământ superior, ca unul dintre cei mai mari ambasadori ai fotbalului românesc și ai României să se alăture altor mari personalități ce fac deja parte din Hall of fame-ul universitar gorjean. 

Mircea Lucescu și-a legat în trecut destinul de Gorj. Soția marelui tehnician, Neli Lucescu, fiind fiica unor celebri profesori din Târgu Jiu”, a fost mesajul Universității „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu.

Citește și: 

Mircea Lucescu, considerat varianta perfectă pentru Șahtior » Ce scrie presa din Ucraina despre „Il Luce”
Șahtior
Mircea Lucescu, considerat varianta perfectă pentru Șahtior » Ce scrie presa din Ucraina despre „Il Luce”
Imagine de colecție la finala UCL » Mircea Lucescu, Ion Țiriac și Ronaldo în tribune la Liverpool - Real Madrid
Liverpool - Real Madrid 0-1
Imagine de colecție la finala UCL » Mircea Lucescu, Ion Țiriac și Ronaldo în tribune la Liverpool - Real Madrid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
vraca56
vraca56  •  01 Iunie 2022, 11:59

dece Lucescu bate cimpii si nu are caracter? pai aduceti-va aminte cind era întrebat dacă dorește sa preia națională României. răspunsul a venit ca azi ca este latrin ca .... ca..... ei bine la o saptamina semna cu națională Turciei pe care a băgat-o la distrugere. Pina și Ziariștii turci mergeau la conferință de presa cu destinul antrenor doar 2 minute apoi plecau. nu mai credeau nimic. acest antrenor a dat de papagali care au bani și aduc pe banda rulantă jucatori. fiul este crescut în aceaiasi maniera. mergi mai tata undeva unde se fac banii vezi ce poți face și pleacă atunci cind trebuie. Lucescu are arici în buzunare. nu a făcut nimic pentru Dinamo. știe sa arate cu degetul. și el și Țiriac și Borcea și badea sunt vinovați de tot ce s-a intimplat. nu spunea acest Lucescu ca va veni ziua cind va reveni în clubul Dinamo? nu are caracter. o echipa care i-a cam dat tot ce a vrut a fost abandonată precum Țiriac cu Laurette și ferentz și Andrea marin și Halep unde spărgea banca cu cadouri cu ....cu. badea ruda cu popovicioiu sa nu aibă bani? computerland. McDonald și altele? îmi este sila. ei securile au o arta de a se sfisia cind vine timpul . ei nu au nimic sfint. așa au și fost recrutați " sinteti în stare sa va omoriti mama? da... atunci poftiți în securitate. jucătorii sunt ultimii vinovați. dar adevarul va ieși la suprafață. la toate astea și contra trebuie adus în fata justiției pentru tot creditul dat spaniolilor.

TRMAG
TRMAG  •  01 Iunie 2022, 11:55

Sa tacă ,ca nu a devenit decât un mercenar nenorocit fără spirit dinamovist!Vine acum sa ajute Dinamo?

gazistu
gazistu  •  01 Iunie 2022, 09:52

zice el, marele dinamovist, de altii ca n-au facut una si alta; dar el n-a dat 1 leu ca sa ajute Dinamo , care se zbate de 3-4 sezoane tot sa scape de retrogradare.. doar fanii au "pompat" , el cu atatea mil euro castigate nu a bagat 1 leu la dinamo, ...dar comenteaza!!! si daca ajuta cu 1000E /lunar nu saracea, la ce avere a strans. 1000E lunar la el e ca 10 bani la mine ... cam asa sta treaba ... dar lacomia de bani nu are scrupule in fam Lucescu!!! NU TII RUSINE MA, ZGARCIOB BATRAN SA ZICI DE UNU SI ALTU care au fost in club si au facut cE-au putut , si tu, nu-i ajuti cu nimic, comentezi ?? TU si cu Ion Tiriac, putrezi de bogati, dinamovisti innascuti, dar n-ati ajutat DDB cu nimic, doar declaratii in pre

Vezi toate comentariile (15)
Comentează