FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID 1-1

Mircea Rednic, după Dinamo - Rapid: „Carnat, săracul, dă un gol pe an...” + atac la Bonetti: „Fizic, suntem slabi! Jucătorii aveau 2-7 kg în plus!”

Dinamo și Rapid au remizat, scor 1-1. Mircea Rednic, antrenorul „câinilor”, dă vina pe ghinion și pe pregătirea fizică precară pentru punctele pierdute. +10   FOTO
Dinamo și Rapid au remizat, scor 1-1. Mircea Rednic, antrenorul „câinilor”, dă vina pe ghinion și pe pregătirea fizică precară pentru punctele pierdute.

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 octombrie 2021 23:18 / Actualizat duminica, 24 octombrie 2021 07:15

Dinamo și Rapid au remizat, scor 1-1. Mircea Rednic, antrenorul „câinilor”, dă vina pe ghinion și pe pregătirea fizică precară pentru punctele pierdute. 

Mircea Rednic este mulțumit de atitudinea elevilor săi și dă vina pe ghinion pentru golul primit în prelungiri, când Nicolae Carnat a șutat direct în vinclu, de la marginea careului: „Carnat, săracul, dă și el un gol pe an... A dat unul superb acum. Păcat că am fost surprinși”.

3 lucruri inedite după derby-ul Dinamo - Rapid: Rednic știa de ce-și ironizează „killer-ul” + Torje și Săpunaru ne fac să ne întoarcem în timp
DINAMO - RAPID 1-1
3 lucruri inedite după derby-ul Dinamo - Rapid: Rednic știa de ce-și ironizează „killer-ul” + Torje și Săpunaru ne fac să ne întoarcem în timp

Mircea Rednic, după Dinamo - Rapid 1-1

Rednic s-a plâns după meci de problemele fizice ale echipei, lăsând să se înțeleagă că a primit o echipă prost pregătită de Dario Bonetti, predecesorul său.

„Nu m-am certat cu Grigore. Nu mai inventați! Nu am cum să îi cert pe băieții ăștia. Fac eforturi mari, ținând cont de cum s-au antrenat înainte și prin ce au trecut. Au și ei dreptatea lor. Testele fizice sunt foarte slabe, au avut 2-7 kg în plus... Nu i-au cântărit niciodată. Ei acum fac eforturi foarte mari. Nu e vina lor. 

Nu că am venit eu și am schimbat. Ce să le reproșez eu azi? Bravo lor! Uitați ce gol am luat. Numai în vinclu, așa ne-a dat și ăla la Mediaș. Problema e că nu am gestionat bine ultimul minut, așa a fost și cu UTA. Ați văzut și reacția suporterilor, i-au felicitat. Nu trebuia să piedem astăzi, e păcat”, a spus Mircea Rednic, la Telekom Sport. 

Mircea Rednic, speriat de problemele lui Alexandru Răuță

Alexandru Răuță a fost transportat la spital, după ce a acuzat probleme respiratorii în prima repriză a meciului cu Rapid. Mircea Rednic admite că s-a speriat. 

Momente de panică la Dinamo - Rapid » Răuță, urcat cu mască de oxigen în ambulanță: „I-au făcut test Covid-19 în Ambulanță”
DINAMO - RAPID
Momente de panică la Dinamo - Rapid » Răuță, urcat cu mască de oxigen în ambulanță: „I-au făcut test Covid-19 în Ambulanță”

„Cum să nu fiu speriat. Am pățit-o și cu Vrăbioru, am pățit-o și cu Ekeng. Nu l-a lovit nimeni. Acum mi se spune că a simțit o durere de două zile. E un jucător profesionist. el bagă capul în contră. S-a văzut când a ieșit, am pierdut foarte mult. 

Espinosa a fost prezent în joc, clarviziune, pase bune. Știam că din punct de vedere fizic nu o să țină. Filip nu s-a antrenat toată săptămâna, Matei a avut și el probleme. A trebuit să gestionez situația. Am făcut pressing cât am putut, nu le-am dat voie să construiască. Diferența a fost făcută la schimbări. Ei eu jucători pregătiți, nu știu dacă sunt neapărat mai valoroși”, a comentat Rednic. 

Un atacant o să vină sigur. Face testul fizic, apoi decidem câți bani vor primi până în iarnă. Cei care vin acum, vin până în iarnă, cu opțiune de prelungire. Avem nevoie de un lot mai consistent

Normal că ne va fi greu fără spectatori, dar v-am zis. Chiar nu înțeleg situația, nu dau sfaturi, că nu-s specialist. Eu m-am vaccinat și stau tot cu fața în mască, închis în casă? Pun și eu întrebări. M-am vaccinat și n-am voie pe stadion...
- Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Cum arată clasamentul în Liga 1 după Dinamo - Rapid 1-1

Dinamo ratează încă o dată victoria în prelungiri, la fel ca în meciul cu UTA. „Câinii” sunt penultimii în Liga 1, cu 8 puncte strânse în 13 meciuri. Rapid rămâne pentru moment pe locul 6, unul de play-off. Poate să cadă o poziție, în funcție de rezultatul meciului Academica Clinceni - UTA.

Citește mai multe știri de actualitate:

NU i s-a întâmplat niciodată » Premieră neagră pentru Dan Petrescu: „Mai rău nu există!”

Mutare de titlu! Basarab Panduru revine în Liga 1: cu cine a bătut palma

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (51)
1819121944979915
Costel Preoteasa  •  24 Octombrie 2021, 17:24

Strambule Carnat da un gol pe an dar va dat unu pe care nu o sa-l uiti curand ! Norocul vostru caini *** este ca va tine Liga si Federatia in prima liga altfel erati desfintati !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

trink
trink  •  24 Octombrie 2021, 15:07

A STRICAT CARNAT ARANJAMENTU! PARIASEM CA RAPID O DA DE GARD CU DINAMO NU DE ALTA DA AU NISTE RESTANTE!

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  24 Octombrie 2021, 10:43

Doua meciuri pierdute de strambul prin schimbarile facute ! Iasul si Viitorul nu sunt întamplari ! EXPIRAT !

Vezi toate comentariile (51)
Comentează