FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mircea Rednic e mai tare ca Negoiță! Cel mai recent episod în care antrenorul lui Dinamo s-a impus în fața finanțatorului

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 decembrie 2018 09:21

Ionel Dănciulescu, 42 de ani, a revenit la Dinamo și a preluat funcția de team manager a clubului roș-alb.

Revenirea lui Danciu în Ștefan cel Mare, după o scurtă experiență la Farul, a fost intens plănuită de antrenorul Mircea Rednic și de președintele Alexandru David. Cei doi au trebuit să ducă muncă de convingere pe lângă patronul Ionuț Negoiță, care în primă fază nu l-a dorit pe Dănciulescu.

Unul dintre motive este că directorul sportiv nu are o atitudine agresivă față de adversarii lui Dinamo. Principalul argument cu care Rednic l-a convins pe Negoiță a fost că jucătorii îl apreciază foarte mult pe Danciu, iar acesta știe cum să aducă o atmosferă plăcută în vestiar, care să îi facă pe fotbaliști să fie cu gândul doar la joc.

A plecat din cauza lui Bratu!

Deși poziția oficială a lui Dănciulescu în momentul demisiei a fost că nu se mai regăsește în proiectul de la Dinamo, sursele Gazetei susțin că fostul mare atacant a plecat din cauza conflictului continuu pe care îl avea cu antrenorul de atunci al echipei, Florin Bratu. "Corbul" le-a luat apărarea în mai multe rânduri jucătorilor în fața "Mitralierei" și a devenit astfel dușmanul lui Florin, plecat de la club în septembrie.

Citește și:

Primul interviu al lui Dănciulescu, revenit la Dinamo! Și el a găsit aceiași vinovați ca Rednic: "Nu e bărbăție!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
ray51
ray51  •  07 Decembrie 2018, 18:46

Iar incep nustiurile lui Danciu, ridicarile din umeri, etc. Ca sa fie barbatie in echipa trebe sa fie barbatie in club. Da' de unde?...

rocky2
rocky2  •  07 Decembrie 2018, 15:36

Pai Negoita la ce e tare?

bradut
bradut  •  07 Decembrie 2018, 15:20
Postat de dvd1 pe 07 Decembrie 2018, 11:37

poate sa vina si mama lui Danciulescu. Anul asta retrogradarea e sigura 100% si chiar direct, nici macar baraj (oricum nu are rost nici barajul pt ca absolut orice echipa din B bate Dinamo sigur). Cel mai onorabil e retragerea din campionat imediat. Asta trebuie facut. Cu Hermanstadt rezultatul va fi 1-0 pt Hermanstadt si daca se ambitioneaza aia putin va fi 2-0 sau chiar 3-0 (rezultatul preferat la Dinamo). Retrageti echipa din campionat imediat daca mai exista macar o urma de mindrie la Dinamo.

***. Sunt tineri si neexperimentati. Stiu ca tindem toti sa traim mai bine. Sa traim, sa activam intr-o societate democratica, in care unul din palierele importante ale acestei societati este libertatea de opinie. Insa NU pot fi de acord ca toate nulitatile *** sa poata trai in luxul de a fi citite de ceilalti, in mod public

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează