FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

O explicație pentru declinul lui Rednic: „A avut alte priorități în carieră. Nu vreau să spun mai multe”

Mircea Rednic (59 de ani)
Mircea Rednic (59 de ani)

Articol de GSP - Publicat marti, 20 aprilie 2021 13:02 / Actualizat marti, 20 aprilie 2021 13:52

Fostul antrenor Ioan Sdrobiș (75 de ani), poreclit „Părintele”, a fost invitatul lui Costin Ștucan în această dimineață la GSP Live și a vorbit despre situația lui Mircea Rednic (59 de ani), care a fost demis de la Viitorul Constanța după ce nu a reușit să redreseze trupa de la malul Mării.

Sdrobiș sugerează că Rednic s-a plafonat în meseria de antrenor pentru că s-a ocupat în același timp și de impresariat.

Ioan Sdrobiș: „Mircea Rednic a avut alte calități în cariera de antrenor”

„Eu l-am remarcat pe Mircea Rednic, dar, cu părere de rău, cine este Mircea Rednic din 2010 până acum? Și-a diluat calitatea de antrenor rău de tot. A avut alte priorități în cariera lui și a reușit când a fost concentrat numai pe fotbal. Nu vreau să spun mai multe.

În momentul în care s-a ocupat și cu alte probleme colaterale care nu îi aparțin și nu erau pentru un antrenor... Trebuia să se ocupe de meserie. Stofă a avut și sper să mai aibă în continuare. Nu poți să faci două lucruri bune în același timp”, a declarat Ioan Sdrobiș la GSP Live.

Mircea Rednic, antrenorul-impresar

Mircea Rednic este recunoscut în România ca antrenorul-impresar care nu ratează nicio șansă când vine vorba de bani încasați din aducerea de jucători la echipele pe care le antrenează.

Chiar și la Viitorul Constanța, Mircea și Luana Rednic ar fi avut legătură cu primul transfer din mercato de iarnă. Valerijs Sabala, atacant cu 53 de selecții la naționala Letoniei, a semnat cu dobrogenii în ianuarie. Atacantul a fost legitimat în Belgia pentru o perioadă, acolo unde sunt știute conexiunile „Puriului”.

GSP a dezvăluit metoda familiei Rednic

Gazeta Sporturilor a dezvăluit în 2018 cum lucrează Luana și Mircea Rednic. În ultimul mandat al „puriului” la Dinamo, jucătorii aduși de de Mircea Rednic semnau înțelegeri cu fiica-impresar, Luana, înainte de a semna contractul cu formația din Ștefan cel Mare. La fel au procedat și la Politehnica Iași, iar majoritatea jucătorilor care au fost aduși în Copou erau impresariați de Luana Rednic. Într-un interviu pentru GSP, Habib Habibou (33 de ani) a povestit cum au decurs negocierile cu fiica lui Mircea Rednic și ce i s-a promis dacă va semna cu formația tatălui ei.

VIDEO. Ioan Sdrobiș nu îl menajează pe Mircea Rednic: ”Și-a diluat calitatea, s-a ocupat cu alte treburi”

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Ședință cu amenințări la Dinamo » 3 mesaje importante: „Veți fi excluși din lot!”

Clubul susținut de Nicu Ceaușescu a revenit pe harta fotbalului românesc » Prima victorie după 21 de ani!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  20 Aprilie 2021, 15:26

Mircea este alt 'tatic' (Hagi e altul) care a acordat o atentie exacerbata progeniturilor. De aici si ... declinul in meseria de antrenor.

paolo11
paolo11  •  20 Aprilie 2021, 14:03

Strambu'...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează