FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL 0-5

Mircea Rednic regretă situația de la Dinamo + înțepătură către conducerea Viitorului: „Nu e ușor când te anunță că pleacă, iar mâine ai meci”

Dinamo a fost umilită de Viitorul, scor 0-5, iar fanii din DDB și-au pierdut răbdarea cu antrenorul Ionel Gane. +17   FOTO
Dinamo a fost umilită de Viitorul, scor 0-5, iar fanii din DDB și-au pierdut răbdarea cu antrenorul Ionel Gane.

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 februarie 2021 22:40 / Actualizat vineri, 26 februarie 2021 23:08

Dinamo a fost umilită de Viitorul, scor 0-5. Mircea Rednic (58 de ani) îndeamnă la calm după această victorie și deplânge situația fostei echipe. 

„Am avut și noroc, am marcat la toate situațiile. Dinamo a fost fără 3 jucători de bază. A fost un joc bun, mai ales prima repriză. Ei au riscat mai mult în repriza a doua și am mai dat două goluri. Nu trebuie să facem fiesta, trebuie să ne respectăm adversarii. Chiar dacă sunt într-o situație delicată, cu tot ce se întâmplă în jurul lor, nu le dă stabilitate. 

Am pierdut cu Sepsi și CFR în minutul 92, am avut momente bune, dar problema e ca-n seara asta: am greșit și adversarul ne-a taxat. Un atacant cu talie face diferența, au intrat și tinerii, le dau și lor șanse, au calitate. Am rămas surprins de Tsoumou, și la testele fizice a arătat bine, protejează bine, suntem mai periculoși la fazele fixe”, a declarat Mircea Rednic, la Look Sport+. 

Dinamo - Viitorul 0-5. Mircea Rednic, pus în situații delicate

Mircea Rednic admite că plecările fotbaliștilor importanți de la echipă nu îi pică bine, dar spune că a acceptat această situație: „Nu e ușor când azi te anunță că pleacă un jucător (n.r. Mățan), și mâine ai meci. Știam care e situația, s-a apelat la mine că am experiență și găsesc soluții. E vorba de răbdare, când nu-i cunoșteam și am rulat tot lotul... Am pierdut pe greșelile noastre și atunci, nu ne-a dominat adversarul. Doar cu Astra am suferit, în repriza a doua”.

Îmi pare rău pentru Dinamo, nu trebuia să se ajungă aici, nu se poate să vinzi echipa unor oameni care sunt rupți în... Numai la pantofi dacă te uitai vedeai că e ceva în neregulă. Cine a făcut asta a vrut să facă rău, n-are nicio treabă cu Dinamo. Jucătorii au calitate, dar e greu când nu ai stabilitate.
- Mircea Rednic, antrenor Viitorul

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
+13 FOTO

Dinamo - Viitorul 0-5 // Gică Popescu: „Sper să ne păstrăm agresivitatea din seara aceasta”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

DDB, acord cu un gigant japonez! Veste uriașă pentru Dinamo: „Nu ne oprim aici!”

Gabi Balint, după umilința trăită de Dinamo în prima repriză cu Viitorul: „Echipa e contra a ceea ce fac suporterii”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1025138504184136
Constantin Valentin  •  27 Februarie 2021, 14:08

IN ACEST MECI A JUCAT SI DINAMO ???

bodystyle74
bodystyle74  •  27 Februarie 2021, 01:00

Rednic le-a facut un bine de fapt pt ca mai au timp sa corecteze pana la sf campionatului.

leu.mr
leu.mr  •  27 Februarie 2021, 00:31

"problema e ca-n seara asta: am greșit și adversarul ne-a taxat" ???

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close