FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mircea Rednic s-a aprins chiar înaintea Derby-ului de România și promite să taie în carne vie: ”La iarnă ne vom despărți”

Articol de - Publicat luni, 16 noiembrie 2015 00:00

Rednic a anunțat că pînă de Revelion va face curățenie în cadrul lotului

Numărătoarea inversă a început, mai sînt 6 zile pînă la Derby de România, iar Mircea Rednic nu este mulțumit deloc. Nici victoria din amicalul cu FC Olt Slatina, 4-1, nu l-a satisfăcut pe antrenorul de 53 de ani, care nu și-a menajat elevii după meci.

Iar anunțul a fost făcut public: la iarnă va urma o nouă curățenie generală la nivelul lotului. "Puriul" a fost deranjat de faptul că oltenii, locul 1 în Seria C3, au condus la pauză, 1-0, dar au și avut momente în care au controlat jocul. Pînă la reușita lui Matei și hattrick-ul lui Gnohere.

"Sînt drastic, mai ales cu străinii"

"Eu am dat posibilitatea tuturor să joace, dar n-am fost mulțumit de atitudinea jucătorilor. Aici e vorba de respect. Nu poți fi dominat de o echipă de liga a treia care e pe cale de dispariție! Eu le-am atras atenția băieților, însă n-au înțeles, iar la iarnă ne vom despărți. Sînt sever și foarte drastic cu unii dintre fotbaliști, mai ales cu cei străini. Nu e de joacă, deși a fost un amical, iar eu le-am zis să fie atenți să nu se accidenteze înainte de Derby. Duminică, va fi altceva cu Steaua, alt meci, altă atmosferă".

"Le-am dat jucătorilor exemplul lui Gnohere. Joacă și-n amicale, și-n oficiale. Dacă-i aduci mingea în fața porții, din trei ocazii dă trei goluri. Asta înseamnă să fii atacant! Și asta chiar dacă are mult de lucru, e nepregătit și face eforturi să slăbească"
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

"Trage mai des!"

Cosmin Matei a marcat în amicalul cu FC Olt, 4-1, cu un șut din afara careului, iar Rednic a glumit pe seama căpitanului său: "E primul șut după 6 luni. El, de obicei, ajunge în fața porții și vrea să paseze, are numărul 10 pe spate, poate din cauza asta. Sau nu știu dacă-l are". Decarul n-a făcut nazuri: "Are dreptate nea Mircea, stă mereu cu gura pe mine să dau la poartă, să încerc șutul, așa că am făcut-o și a ieșit golul". Chiar și Danciu-gol l-a povățuit pe finul său: "I-a spus și nea Mircea, i-am zis și eu, cu toții: «Trage!». Are de multe ori posibilitatea de a șuta, dar preferă pasa. Păcat, pentru că știe cu mingea și ar da goluri frumoase". Matei are două goluri și trei assist-uri în acest sezon.

Danciu premiat

Ionel Dănciulescu, 38 de ani, a revenit pe teren, sîmbătă, în orașul natal, Slatina, pentru meciul de retragere. A jucat bine vreme de 30 de minute în amicalul cu FC Olt, după care a părăsit terenul în aplauzele celor 3.500 de spectatori. A primit flori din partea gazdelor, din partea lui Rednic și a staff-ului său, dar și-un trofeu personalizat. "M-a lăsat fără cuvinte. Nici nu mă așteptam. A venit pe nepregătite și chiar m-a impresionat. Cuvintele de mulțumire sînt prea puține față de ce simt. A fost o surpriză extraordinară să și joc", a spus Dănciulescu pentru GSP.ro. Legendarul fotbalist, ajuns director sportiv, a marcat 152 de goluri în 355 de meciuri în tricoul roș-albilor.

Citește și:

Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Tenis
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Superliga
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează