FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - U CLUJ

Mirel Rădoi știe cum va fi sigur în play-off: „De atâtea puncte avem nevoie” + ce spune despre demisia lui Dică

Mirel Rădoi, antrenor Universitatea Craiova
Mirel Rădoi, antrenor Universitatea Craiova

Articol de GSP - Publicat joi, 03 noiembrie 2022 18:15 / Actualizat joi, 03 noiembrie 2022 19:22

Mirel Rădoi, antrenorul Universității Craiova, a prefațat duelul cu U Cluj, din etapa #17 din SuperLiga.

  • CSU Craiova - U Cluj se joacă sâmbătă, de la ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1

CS Universitatea se află pe locul 4 în Liga 1, cu 27 de puncte acumulate în 15 meciuri jucate. Mirel Rădoi a făcut calculul pentru accederea în play-off. Antrenorul Craiovei consideră că mai are nevoie de 25 de puncte.

Liviu Ciobotariu a ieșit în față și a vorbit în premieră despre oferta lui Becali: „A fost decizia mea să nu mă duc la FCSB”
FCSB
Liviu Ciobotariu a ieșit în față și a vorbit în premieră despre oferta lui Becali: „A fost decizia mea să nu mă duc la FCSB”

Mirel Rădoi, înainte de CSU Craiova - U Cluj: „Avem nevoie de 25 de puncte pentru a ajunge în play-off”

„Noi calculăm să mai acumulăm 25 de puncte, dacă vom face asta, cu încă 27 pe care le avem acum, cu siguranță vom fi în play-off. E un semnal de alarmă, U Cluj a jucat foarte bine 45 de minute cu FCSB (n.r. - scor 2-1), apoi a știut să sufere.

Suntem conștienți că, de la etapă la etapă, câștigând tot mai multe puncte, adversarii vor fi tot mai înverșunați să ne bată. Vom întâlni adversari mult mai motivați să câștige împotriva Universității”, a declarat Mirel Rădoi la conferința de presă premergătoare meciului cu U Cluj.

Mirel Rădoi se teme de jucătorii lui U Cluj: „Puteau avea 5-1 la pauză cu FCSB”

„Ce ne sperie la U Cluj? Ambiția antrenorului, foștii noștri jucători care sunt acolo, rezultatul de la ultimul meci, pentru că împotriva lui FCSB putea fi 5-1 la pauză.

Au jucat foarte bine la cele două meciuri cu CFR, din Cupa României (1-1) și campionat (1-2), și la înfrângerea cu Farul (0-2) au jucat foarte bine. Eugen Neagoe a adus agresivitate. Stau foarte aproape de adversar”, a mai spus Mirel Rădoi.

Mirel Rădoi a vorbit despre plecarea lui Nicolae Dică de la FCSB

Mirel Rădoi a vorbit și despre situația lui Nicolae Dică, fostul său antrenor secund de la echipa națională, care și-a dat demisia de la FCSB.

„Nu am vorbit cu Dică, rana e încă deschisă. Îl las să se liniștească. Știu prin ce trece, am simțit asta când am plecat de acolo. Încerci să te liniștești, îți vin în minte scenarii din meciurile pe care nu ai reușit să le câștigi”, a declarat Mirel Rădoi.

VIDEO. Superliga. Sepsi - CSU Craiova. Bogdan Vătăjelu deschide scorul printr-un gol de poveste

Citește și alte știri din Liga 1:

Gică Hagi, deranjat că Mutu a făcut publică discuția telefonică dintre ei: „Nu era pentru presă”

Walter Zenga, după ce Gigi Becali a insinuat că s-a autopropus la FCSB: „E fals că l-am sunat pe MM. I-am dat mesaj pe WhatsApp”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
fabius_2014
fabius_2014  •  04 Noiembrie 2022, 10:04
Postat de tivireli pe 03 Noiembrie 2022, 20:51

Uite Mirele, vei avea galerie din prof universitari: Stimati colegi, Facultatea noastra a primit gratuit 20 de abonamente la meciurile Universitatii Craiova care au loc pe stadionul Ion Oblemenco. Cei care doresc sa primeasca aceste abonamente va rog sa-mi comunicati pe mail pana maine la ora 13. Oferta intra in vigoare de la meciul din aceasta sambata.

La ultimele doua meciuri din campionat, disputate in Craiova de FCU, echipa familiei Mititelu (EFM), in ziua meciului s-au dat bilete la liber si cu toate astea nu s-au adunat mai mult de 2000 de spectatori. Daca luam in considerare ca Peluza Sud este finantata de Adita Mititelu si acolo s-au impartit bilete gratuit, rezulta ca platitori de bilete la EFM sunt doar cateva sute. Nu stiu daca informatia cu abonamentele gratuite oferite Universitatii din Craiova este adevarata sau inventata de voi, angajatii familiei, dar cred ca intrucat institutia Universitatii Craiova este asociata cu Clubul Sportiv Universitatea Craiova , este normal sa-i fie atribuite 20 de abonamente gratuite.

dandana
dandana  •  04 Noiembrie 2022, 09:07
Postat de ionescugeorge77 pe 03 Noiembrie 2022, 20:23

MR este un mare antrenor ...el vrea sa castige campionatul ...

Dar din păcate cu ce avem azi nu se poate. Dacă ne îmbatăm cu apă rece că Nistor este jucător, vom suferi din nou. Ne trebuie jucători mai tineri și dedicați efortului. Avem prea mulți jucători care nu fac apărarea, care stau degeaba pe teren în poziția lor. Din păcate s-a ajuns aici din vina lui Cîrțu care nu a știut să îndrume. Ne trebuie un Craioveanu în club, și mai mulți Olteni care să transmită spiritul oltenesc. Cum eram în 90 când ne dam viața pe teren și alergau, azi avem jucători care nu știu ce este sa alergi. Ma uit la Markovici ca până se retrage el, luăm 2 goluri. Este talentat, dar trebuie sa muncească mai mult, trebuie sa devină mai altruist și să își ajute colegi. Din păcate în ultimi ani nu am cumpărat un mijlocaș talentat, doar atacanți, apărători și mijlocași refuzați de Becali. L-am luat pe Nistor dar era de așteptat sa cadă, are și el o vârstă. Nu toți jucători joacă pana la 40 de ani, și uni la 35 sunt terminați. Dacă se aduc jucători în iarna putem, dacă nu asta este. Ne luăm gândul că putem lua campionatul. Nu avem agresivitate la mijloc, și asta chiar nu sună bine de loc. Înafară de Mateiu, nu vad un mijlocași sa fie leu. Doar pisici blânde și sătule

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  04 Noiembrie 2022, 07:39
Postat de tivireli pe 03 Noiembrie 2022, 20:51

Uite Mirele, vei avea galerie din prof universitari: Stimati colegi, Facultatea noastra a primit gratuit 20 de abonamente la meciurile Universitatii Craiova care au loc pe stadionul Ion Oblemenco. Cei care doresc sa primeasca aceste abonamente va rog sa-mi comunicati pe mail pana maine la ora 13. Oferta intra in vigoare de la meciul din aceasta sambata.

Cum sa le dea gratis? Ni-i platim bilet! Noi suntem 30.000 si nu prindem locuri, iar aia gratis???

Vezi toate comentariile (6)
Comentează