FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - CSU CRAIOVA 1-1

VIDEO Mirel Rădoi i-a băgat în ședință pe jucătorii lui CSU Craiova: „Nu înțeleg, poate astea sunt limitele noastre”

Chindia Târgoviște și CS Universitatea Craiova au remizat, scor 1-1, într-o restanță din etapa cu numărul 6 din Liga 1. Mirel Rădoi (41 de ani), antrenorul clubului oltean”, și-a certat aprig jucătorii.
Chindia Târgoviște și CS Universitatea Craiova au remizat, scor 1-1, într-o restanță din etapa cu numărul 6 din Liga 1. Mirel Rădoi (41 de ani), antrenorul clubului oltean”, și-a certat aprig jucătorii.

Articol de , - Publicat marti, 29 noiembrie 2022 21:56 / Actualizat marti, 29 noiembrie 2022 22:32

Chindia Târgoviște și CS Universitatea Craiova au remizat, scor 1-1, într-o restanță din etapa cu numărul 6 din Superliga. Mirel Rădoi (41 de ani), antrenorul clubului oltean, și-a băgat jucătorii în ședință imediat după meci.

Mirel Rădoi continuă conflictul cu fotbaliștii lui CSU Craiova. A reiterat ideea că în iarnă vor avea loc schimbări importante la nivelul lotului, acuzând o lipsă de atitudine din partea lor. 

Asta le întrece pe toate! Tribuna noului stadion din Superliga, construită în jurul unei clădiri
PROIECT
Asta le întrece pe toate! Tribuna noului stadion din Superliga, construită în jurul unei clădiri

VIDEO. Mirel Rădoi, furios după Chindia - CSU Craiova  1-1

„S-a terminat cu un scenariu negru, pe care nici următorul adversar probabil nu și-l imagina atât de bun... am pierdut, avem jucător suspendat. Un meci în care am pierdut două puncte din cauza unor greșeli inadmisibile. Dacă asta facem de atât timp, probabil asta vom face în continuare. Ăsta e nivelul nostru. 

Pe arbitru nu am de ce să fiu supărat. Ei trebuie să fie jucători, nu să facă analiza arbitrajului. Nu au această capacitate, nu au nici voie! Pentru acel cartonaș, Screciu e vinovat. Dar nu putem spune că din cauza lui am pierdut două puncte. Experiența își spune cuvântul în cazul lui. Mai exact lipsa de experiență. Are de învățat din acest meci. 

Nici la tineret, nici la echipa mare nu am ajuns întâmplător. Dacă nici noi nu facem analize... le-am explicat tot ce trebuie să facă, dar noi ne retragem deliberat, fără să fi antrenat asta. Nu înțeleg de unde această teamă. Nu știu dacă e vorba de mentalitate, poate astea sunt limitele noastre. Poate echipa nu e capabilă să se apere atât de jos. Probabil fundașilor centrali, fiind lenți, le e frică să se apere sus”, a spus Mirel Rădoi, la Orange Sport. 

Mirel Rădoi: „Eu nu am nimic cu persoana Hanca, Vînă sau Ivan! Eu am ceva cu sportivii”

„Avem momente în care jucătorii sunt nemulțumiți. Trebuie să înțeleagă că trebuie să fie capabili să joace 90 de minute. Trebuie să se antreze mai mult ca să mă impresioneze și să poată juca mai mult. Dacă ai momentele astea, nu ai ce să cauți la o echipă cu pretenții.

Eu nu am nimic cu ei, nu am avut cu nimeni. Eu nu am nimic cu persoana Hanca, Vînă, Ivan, eu am ceva cu sportivii. Dacă mă întâlnesc cu ei pe stradă, îi întreb ce fac copiii, familia, părinții.

Până în iarnă avem timp, atunci vom vedea cine rămâne. Lucrurile nu pot continua așa! Nu accept să termin pe orice loc, nici clubul nu va accepta. Nu ai voie. Astăzi, să știi că vei termina pe locul 3 dacă bați”, a concluzionat Mirel Rădoi. 

Mi-e greu să vorbesc despre Campionatul Mondial, sunt foarte încărcat. Chiar și acum mi-e greu să cred că am pierdut două puncte. O să răspund din respect. Qatar o țară unde siguranța, nu doar pe stadioane, e la cote maxime, nu sunt incidente. Mă așteptam să fie organizarea aproape de perfecțioune. Îmi place ce văd la meciuri, e un ritm intens, văd multe sisteme schimbate în timpul meciurilor
- Mirel Rădoi, antrenor CS Universitatea Craiova

VIDEO. Valentin Screciu, gafă decisivă în Chindia - CSU Craiova: două galbene într-un minut

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Prima reacție a lui Dică la aflarea numelui noului antrenor de la FCSB: „Nu cred că va sta nimeni în picioare în timpul meciurilor”

EXCLUSIV Iureș! Fostul jucător cere falimentul clubului » Ce spun oficialii: „Nu e corect!”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  30 Noiembrie 2022, 07:03

Cine sa l intelega si pe Mirel?!)) In loc sa te joci cu ceasurile, sa rupi masinile,sa stai prin vacante ,la pescuit si vanatoare sau sa mai cuceresti vreo diva de carton autohtona tu vrei sa antrenezi.... Zau asa... si fotbalistii astia de myzica usoara nu pricep nimic. Bacul l ai luat? Pune mana si revezi materia)))

caravela..
caravela..  •  30 Noiembrie 2022, 06:43

Radoi trebuie sa plece. Pur si simplu e prea prost si ca antrenor si ca om.

kuba13
kuba13  •  30 Noiembrie 2022, 06:40

Nimeni nu înțelege indicațiile lui Radoi sau Dica, învățate la Chișinău :))) Respect Rotaru ca îți bati joc de o mâna de amețiți care cred cu tărie ca Mogoșoaia ar fi adevarata Stiinta :)))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează