FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mirel Rădoi îl contrazice pe Gigi Becali: "Eu l-am văzut"

Articol de GSP - Publicat joi, 09 august 2018 14:26

Mirel Rădoi îi ia apărarea lui Mihai Bălașa, fundaș criticat în ultima vreme de Gigi Becali din cauza prestațiilor sale.

"Eu l-am văzut... ei îl văd zi de zi la club, dar mie mi-a plăcut. Poate ei ştiu altceva, stând zi de zi cu el la club, dar mie mi-a plăcut Bălaşa", a declarat Mirel Rădoi la TV Telekom Sport.

"Cum ajunge mingea la Bălașa, tremur. Îl iau la Steaua, îi dublez la salariul, iar el scade în loc să crească. Însemnă că e o problemă. E ceva în neregulă! Ori bea, ori fumează, ori femei multe, ori pierde nopți. Ce perioadă proastă? Îi dublez salariul, îl pun căpitan și ne nenorocește? Nu mai vreau să vorbesc, mă enervează. Vorbesc acum pentru că jucătorii sunt acum la aeroport, pleacă în Croația"  Gigi Becali pe 7 august, la TV Digi Sport

Selecționerul naționalei României sub 21 de ani a vorbit și despre situația lui Vlad Chiricheș: "Chiricheş e un jucător care, în mare, a dovedit la naţională, chiar dacă nu joacă la club, că poate fi un lider, un căpitan şi un jucător pe care ne putem baza".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează