FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Mirel Rădoi vorbește despre cum analizează ofertele primite și ce l-a surprins neplăcut la negocieri: „Ce salariu ai vrea?”

Mirel Rădoi
Mirel Rădoi

Articol de GSP - Publicat marti, 28 decembrie 2021 11:02 / Actualizat marti, 28 decembrie 2021 11:50

Mirel Rădoi (40 de ani), fostul selecționer al echipei naționale de fotbal a României, a vorbit despre modul în care gestionează ofertele venite în urma plecării de la FRF.

Rădoi nu se grăbește să semneze cu o nouă echipă după plecarea de la naționala României. Antrenorul a dezvăluit cum se desfășoară discuțiile cu cei interesați și dă exemplu de „așa nu” la negocieri.

Mirel Rădoi a primit două oferte după despărțirea de naționala României: „Asta ar fi fost culmea!”
PROPUNERI
Mirel Rădoi a primit două oferte după despărțirea de naționala României: „Asta ar fi fost culmea!”

„Am avut o discuţie cu un club în care şi ei au venit cu propunerea: «Bun, dar cât ai vrea tu, ce salariu ai avea, câţi sunteţi în staff?» Şi zic: «Ai plecat greşit cu mine! Hai să vedem care e strategia, ce obiectiv aveţi. Și care e alt obiectiv intermediar».

Că trebuie să ai şi un obiectiv intermediar, secundar, până să ajungi la campionat, dacă vorbim de România, de exemplu, ca să iei campionatul trebuie să te califici în play-off. Bun, în ce constă obiectivul ăsta secundar, adică aveţi o evaluare a jucătorilor, o strategie făcută, un sistem de joc, o idee de joc? 

Cu ce faceţi călătoriile, adică aveţi un grad de oboseala calculat, adică toate lucrurile astea, departementul medical, câţi sunteţi, cum lucraţi? Toate lucrurile astea trebuie pus cap la cap”, a declarat Mirel Rădoi potrivit Telekom Sport.

Rădoi: „Oriunde te-ai duce mereu va fi presiune”

Fostul selecționer a afirmat că analizează foarte bine ofertele pe care le are și daca nu este convins pe deplin preferă să nu semneze.

Evident că mi-ar trebui câteva zile la dispoziţie să mă gândesc ce aş putea să fac. Nu vreau să mă duc undeva să accept doar de dragul de a accepta. Prefer să mai stau câteva luni până sunt sigur de ce aleg.

Dar e clar că, oriunde te vei duce, indiferent de echipă, va fi o presiune, că ai la retrogradare, că eşti la mijlocul clasamentului, oricum la mijlocul clasamentului ai, că ţi-e frică. Pierzi câteva meciuri și te întorci la retrogradare. La campionat, în play-off, în play-out, deci oriunde te-ai duce mereu va fi presiune, e clar”, a mai precizat Rădoi

VIDEO Mirel Rădoi explică problema mentalității din fotbalul românesc: „Am fost învățați să facem lucruri de frică!”

Citește alte știri de actualitate:

„Să le fie rușine să iasă din casă!” » O legendă a lui Dinamo, enervată la culme de atitudinea „câinilor”

Rapid are probleme: „Da, i-am dat în judecată”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
toss
toss  •  28 Decembrie 2021, 14:05

Eu nu cred ca el la nationala a fost platit dupa obiectivele realizate. A ratat 3 calificari, dar banii au fost aceaiasi, adica cei negociati la inceput.

aquadig
aquadig  •  28 Decembrie 2021, 12:15

Ratzoi asta inca mai viseaza la real madrid de pe vremea cand il propunea becali. Dar sa nu il intrebe ce salariu vrea, sa-i zica daca vor performanta cu el...

andy_2008
andy_2008  •  28 Decembrie 2021, 11:59

Ce mare antrenor e Radoi asta de l tot dati. Ce oferte sa aiba. Si 1000 e pe luna sunt bani multi pt el . Zero realizari si multe calificari pierdute.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează