FOTBAL  »  NATIONALA  »  PROPUNERI

Mirel Rădoi a primit două oferte după despărțirea de naționala României: „Asta ar fi fost culmea!”

Mirel Rădoi
Mirel Rădoi

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 decembrie 2021 18:32 / Actualizat sambata, 25 decembrie 2021 18:46

Mirel Rădoi (40 de ani), fostul selecționer al echipei naționale de fotbal a României, a afirmat că două reprezentative l-au ofertat după ce a renunțat la funcția de selecționer al „tricolorilor”. 

Selecționer al României până în noiembrie 2021, la finalul campaniei de calificare la Campionatul Mondial din 2022, Mirel Rădoi nu duce lipsă de oferte. El susține că a fost ofertat de către două echipe naționale, refuzându-le propunerile, întrucât își dorește mai mult să antreneze o echipă de club decât o altă selecționată. 

FRF l-a dat uitării pe Ladislau Boloni: „Sunt în România de 7 zile, nu m-a întrebat nimeni nimic!”
ROMÂNIA
FRF l-a dat uitării pe Ladislau Boloni: „Sunt în România de 7 zile, nu m-a întrebat nimeni nimic!”

Mirel Rădoi: „Am avut două oferte de la echipe naționale, dar le-am refuzat”

„Acum mi-ar plăcea mai degrabă să fiu antrenor decât selecționer. Drept dovadă, acum am avut două oferte de la echipe naționale, dar le-am refuzat. Am zis că asta ar fi culmea! Am plecat de la naționala mea, nu am prelungit contractul și merg la alte echipe naționale?”, a spus Rădoi la Telekom Sport. 

Anterior, el povestise cum a primit două oferte în aceeași zi, după primul meci pe care l-a avut ca antrenor al reprezentativei U21. S-a întâmplat în septembrie 2018, după ce tinerii „tricolori” au câștigat în Portugalia, scor 2-1: 

„Am avut două oferte într-o zi. După partidă, eram în aeroport, le discutam la telefon. Chiar glumeam cu președintele (n.r. - Răzvan Burleanu) și directorul tehnic (n.r. - Mihai Stoichiță), ziceam că naționala de tineret e mult mai vizibilă decât naționala mare. Am avut mai multe oferte cât am fost la tineret, în acel an și jumătate, decât în doi ani la echipa mare”. 

Mirel Rădoi și-a încheiat mandatul la prima reprezentativă a României cu 20 de meciuri, 8 dintre acestea fiind câștigate. La U21, rezultatele au fost chiar mai bune: 10 victorii, 3 egaluri și doar 3 eșecuri, plus o calificare în semifinalele Campionatului European din 2019! Înainte să colaboreze cu FRF, Mirel Rădoi a antrenat o singură echipă de club, pe FCSB, în 2015.

Citește mai multe știri despre echipa națională: 

Regretul lui Florin Niță, cel mai bun fotbalist al anului 2021: „Am avut o șansă și trebuia să tragem de ea”

Mutu, dat de gol » Încă un semn clar că „Briliantul” va fi noul selecționer

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (26)
1430454500607385
Cel Bun Parioru  •  26 Decembrie 2021, 10:32

Au vrut sa-l unga antrenor Pinguinii din Madagascar si ,,diavolii,, din Tanzania, dar a refuzat ptr ca cica s-a apucat sa invete ptr Bac.

fibra
fibra  •  26 Decembrie 2021, 09:47

Selectionerule,daca ai avut oferte de ce nu numesti cele doua nationale? Nu ai credibilitate in felul acesta.

165962031120810
Liviu Iuliu Petrila  •  26 Decembrie 2021, 08:06

Nu l-am cunoscut pe Mircea Sandu, de aceea nu mă pronunț. Răzvan Burleanu fiind tânăr,are avantajul de a fi un om crescut în România de azi tolerantă, democrată,parte a Uniunii Europene.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează