FOTBAL  »  Superliga  »  RAPIDISTI.RO

Mirel Rădoi: "Rapid joacă cel mai frumos fotbal în acest an!"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 august 2008 00:00

Căpitanul Stelei, Mirel Rădoi, a vorbit la finalul partidei de aseară dintre Steaua şi FC Braşov, despre cel mai important meci al etapei a III-a, Rapid - CFR Cluj, care va avea loc sîmbătă cu începere de la ora 21:45, pe stadionul "Valentin Stănescu", anunţă rapidisti.ro

"Este un meci important şi îmi este foarte greu să spun cine va cîştiga. După părerea mea, Rapid joacă cel mai frumos fotbal în acest campionat. Va fi un meci spectaculos, în care cea mai bună echipă va cîştiga", a declarat Rădoi.

Citeşte mai multe ştiri despre RAPID pe rapidisti.ro

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (29)
 •  05 August 2008, 22:28

Daca si conducatorii cluburilor ar avea declaratii la fel de pline de fair-play, daca si presa ar cauta mai putin provocarea scandalurilor si instigarea la declaratii belicoase(care fac audienta prin scandalul provocat), atunci poate ca ar fi mai putina violenta pe stadioane, pe forumuri si in alte spatii in care se discuta despre sport. Sa ne amintim ce inseamna sportul! Radoi a facut asta prin declaratia lui.

 •  05 August 2008, 00:48

A inceput campionatul si, totusi, echpele noastre nu au ajus la o exprimare in teren conforma cu ideea de performanta. Mai aproape de atingerea acestui deziderat pare a fi Rapid, care demonstreaza un joc spectaculos si eficient chiar in conditiile cand mai are 3 asi in maneca: 3 fotbalisti de valoare care pot innobila si mai mult jocul echipei.

 •  04 August 2008, 19:49

Interzis fanilor berBECALIzati. Eeeu am platit sa se joace corect, sa vad valoarea echipei.Daca-i premiam pe hahalerele de la celelalte echipe, pentru victoria stelei, cred ca eram noi campioni. Ca doar nu "este" prosti sa dea cu piciorul la bani. Cum dracu’ nu m-am gandit, eeu, pana acum? Numai pot eu de Nasu' sandu, UEFA, FIFA. Ca daca vreau eeeu sa spuun despre eel, il invat minte pe hahalera. Io pun lui Andreea Esca sa le ordone celor de la stirile protv sport sa-i atace pe tot

Vezi toate comentariile (29)
Comentează