FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Miriuţă a ratat a doua ţintă după ce a preluat-o pe CFR: "Sînt U-ist, nu trădez!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 decembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 29 decembrie 2013 16:47

Vasile Miriuţă l-a transferat deja pe Aiton Monroy la CFR Cluj, însă s-a lovit de un refuz în momentul în care a încercat să realizeze şi cea de-a doua mutare.

Fostul tehnician al Ceahlăului a dorit să îl aducă în Gruia şi pe Emil Jula, însă vîrful nemţenilor a refuzat să-l însoţească la fosta campioană: "Ţin prea mult la Ceahlăul şi am sînge alb şi negru şi nu vreau să trădez această echipă. Eu sînt «U»-ist şi mi-ar fi greu să merg acolo. Mai bine nu", a declarat Emil Jula la DigiSport.

Pe lista lui Miriuţă se mai află alţi doi jucători de la Ceahlăul, este vorba de fundaşul Andrei Marc, dar şi de atacantul Bojan Golubovici, intrat în ultimele şase luni de contract.

Citeşte şi: Transferul nr. 1! » Primul jucător care îl urmează pe Miriuţă la CFR

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
elsopotyi
elsopotyi  •  31 Decembrie 2013, 10:40

NUMAI BOLNAVI JUDECA ACEASTA PROSTIE CA E BINE , CAREW SUNT POLIN DE URA FATA DE CFR DE MAGHIARI IN GENERAL.GOTTZE A PLECAT LA BAYERN FARA NICI O PROBLEMA.DAR LA NOI PRIIMITIMISMUL, INCULTURA DOMINA TINERETUL SI NATIONALISTI..DAR NE PARE RAU SUNTEM REVOLTATI DACA ENGLEZI, NEMTI, ETC NU NE VOR PRIMI CU BRATE DESCHISE.NEMA CULTURA.

cfrclujole
cfrclujole  •  30 Decembrie 2013, 21:44
Postat de terminatorul2 pe 29 Decembrie 2013, 17:07

Roman adevarat ! Bravo JULA !!

Nu cred ca i s-a facut o oferta si nici nu cred ca CFR e cimitirul elefantilor in care sa se poata "pensiona" toti astia cu varste de peste 33 de ani..)) Asta a fost o mica si puerila manevra in care a incercat marea cu degetul sau mai bine zis s-a autopropus la CFR. Dupa cum am zis deja, la CFR nu e cimitirul elefantilor si nici el nu e vreun Ronaldo...E cum e steaua, adica cea mai slaba echipa din istoria Champions League!..))

cfrclujole
cfrclujole  •  30 Decembrie 2013, 21:42
Postat de turbozero pe 29 Decembrie 2013, 23:40

cine e cefura?

Cine esti t"U"?..))

Vezi toate comentariile (23)
Comentează