FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Primul transfer! » Monroy este primul jucător care îl urmează pe Miriuţă la CFR

29 de meciuri și 1 gol a bifat Monroy în sezonul trecut de Liga 1
29 de meciuri și 1 gol a bifat Monroy în sezonul trecut de Liga 1

Articol de - Publicat duminica, 29 decembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 28 decembrie 2013 20:06

Ardelenii au ajuns la un acord cu Ceahlăul pentru mijlocaşul spaniol Aitor Monroy.

Una dintre condiţiile puse de Vasile Miriuţă la negocierile cu CFR Cluj a fost aceea de a-l putea avea sub comandă pe închizătorul de 26 de ani Aitor Monroy. Fotbalistul născut la Madrid nu a jucat deloc în acest sezon sub comanda lui Miriuţă, deşi antrenorul îl consideră un fotbalist de valoare.

Ce l-a împiedicat pe tehnician să îl folosească a fost conflictul dintre Aitor şi conducerea clubului nemţean, după ce jucătorul nu s-a mai prezentat la reunirea lotului în această vară. Ameninţat cu suspendarea, ibericul s-a întors la Piatra Neamţ şi şi-a reluat antrenamentele cu echipa secundă, iar acum are şansa să se impună la noul său club, CFR Cluj, unde îi va avea rivali pe post pe Sulley Muniru, 21 de ani, şi Damjan Djokovici, 23 de ani.

Monroy a ajuns la Ceahlăul în vara lui 2011, liber de contract, după ce evoluase ultima dată la echipa de ligă a treia spaniolă UD Logrones.

Transferul la CFR i-a costat pe ardeleni doar 40.000 de euro din cauza situaţiei contractuale a mijlocaşului, care intra în această iarnă în ultimele şase luni de contract.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
cfrclujole
cfrclujole  •  30 Decembrie 2013, 21:38
Postat de superstar20 pe 29 Decembrie 2013, 10:52

"La Cluj, la "vitamine" identice cu ale Stelei si cu lotul aflat la dispozitie, ar trebui sa defileze in retur." Inseamna ca o sa te apuci sa spui si de CFR ca ia EPO ? Te apuci sa aberezi si despre ai tai mancatori de gulas ? Sa o vedem si pe asta :)

Nu am vrut sa intru in discutie dar nu am inteles ce ar trebui sa-ti raspunda? Ce el e mancator de gulas si tu de rahat turcesc? Ca CFR va defila? Sau ca vor apela, asa cum cred ca tu stii ceva despre ai vostri, la EPO??..)) Poate ne lamuresti..))

afc13
afc13  •  30 Decembrie 2013, 00:19

Multa, multa prostie la unii postaci!!! In schimb CFR are nevoie de ATACANTI, pt ca nu este cine sa dea gol!!! Oameni bunci deschideti-va ochii!!!

bombon
bombon  •  29 Decembrie 2013, 11:22

se pare ca urmeaza Golubovici si Marc tot de la Ceahlaul. Inca vreo 3-4 din campionatul Portugaliei. Si cateva reveniri surpriza: Bastos si Renan. Plus Dorin Goian.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează