FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Miriuță dezvăluie cum a reușit să schimbe starea de spirit la Dinamo: "Le-am redat zâmbetul jucătorilor"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat duminica, 15 octombrie 2017 19:55

Vasile Miriuță, tehnicianul lui Dinamo, dă garanții că echipa va arăta complet diferit începând de luni, de la meciul cu Juventus București. 

"Important e că ne-am pregătit foarte bine în aceste două săptămâni, am lucrat mult cu băieții, s-au pregătit foarte bine. Într-adevăr, cei care au fost la echipa națională au lipsit câteva zile, dar am avut o săptămână la dispoziție și contează numai victoria mâine!

Indiferent cum, trebuie să câștigăm cu Juventus. Am mai spus-o, nu mai putem face pași greșiți. Mai avem nouă jocuri până în decembrie, pe 15, și după aceste meciuri trebuie să fim acolo, în play-off. Am avut liniște, între ghilimele, ne-am antrenat bine, am stat mult de vorbă, ne-am cunoscut unii pe alții mai bine, am căpătat încredere: eu în ei și ei în mine, este foarte important acest lucru. Eu zic că suntem pe drumul cel bun.

Se va lega o serie bună, sunt foarte mulțumit de băieți, le-am redat și zâmbetul la antrenamente. Atmosfera e bună, s-au relaxat și ei, acum trebuie să și punem în practică mâine seară ce am făcut. Echipa o să arate bine, nu neapărat ofensiva. Sunt sigur de asta. Vom arăta bine pe ambele faze", a mărturisit Miriuță, în cadrul conferinței de azi.

"La ora actuală e cam urât să le lipesc jucătorilor clasamentul în vestiar. Pe 15 decembrie o să le pun clasamentul, înainte de a pleca în vacanță" Vasile Miriuță 

Citește și: Nemec, drum liber către FCSB? "Câinii" îi satisfac dorințele lui Becali: "Nu îi vom pune piedici"

Miriuță, surpriză de proporții pentru propriii jucători: "Le voi face cadou o vacanță exotică"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
corectu
corectu  •  16 Octombrie 2017, 07:27

Victorie Dinamo,juventus cea mai slaba echipa.

vlad.dracul
vlad.dracul  •  15 Octombrie 2017, 22:34

Vă doresc să râdeţi în hohote... în play-out.

1133434380013460
George Vulpe  •  15 Octombrie 2017, 21:02

miriuta mare antrenor! sa continue seria inceputa! victorie nue!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează