FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Mirko Pigliacelli, gata să plece după ce a aflat de transferul făcut de Craiova: „Nu voiam s-o fac, dar nu e decizia mea”

Mirko Pigliacelli, CS U Craiova // foto: Imago
Mirko Pigliacelli, CS U Craiova // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 27 mai 2021 10:58 / Actualizat joi, 27 mai 2021 11:35

Mirko Pigliacelli (27 de ani), portarul de la CS U Craiova, a lăsat de înțeles că ar putea părăsi trupa din Bănie odată cu transferul lui David Lazar (29 de ani).

După meciul dintre CS U Craiova și Academica Clinceni, scor 0-0, din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1, Mirko Pigliacelii s-a prezentat la flash-interviu și a comentat decizia Craiovei de a-l aduce pe portarul David Lazar, mutare anunțată în exclusivitate de GSP.ro.

Italianul vede aducerea lui Lazar drept o dovadă a lipsei de încredere în el din partea conducerii și indică spre o posibilă despărțire de Craiova, deși spune că „nu mi-am dorit niciodată să plec”.

Mirko Pigliacelli: „Nu mi-am dorit să plec, dar dacă vine alt portar...”

„Eu am contract aici, am înţeles că a semnat deja un portar (n.r. - David Lazar). Deja a semnat, asta e, n-am ce să fac, nu e decizia mea. Nu mi-am dorit să plec niciodată, dar dacă vine un alt portar... dacă e așa, dacă nu e aşa, vorbim degeaba. 

Dacă e luat, poate cineva nu mai are încredere în mine, dar eu am mare încredere în Craiova, nu mi-am dorit niciodată să plec”, a spus Pigliacelli, potrivit Telekom Sport. Contractul său cu echipa alb-albastră expiră în 2022. 

Craiova e o echipă care-şi doreşte mereu să câştige trofee şi ar fi un pas înainte. Au fost mai multe oferte, dar vom vedea. 
- David Lazar, CS U Craiova

Mirko Pigliacelli, în istoria Ligii 1

Mirko Pigliacelli a bifat o premieră importantă după meciul cu Academica Clinceni. Pentru a doua oară de când se află în Liga 1, portarul italian încheie un sezon în postura de integralist. Acesta a evoluat în toate partidele din sezonul regulat și play-off.

Precedentul s-a consemnat în ediţia 2018/19, când Pigliacelli s-a aflat pe teren în toate cele 36 de jocuri. El este primul jucător din istoria campionatului României care strânge 3600 de minute într-un campionat, fiind integralist în toate cele 40 de partide!

Pigliacelli a ajuns la CS Universitatea Craiova în vara lui 2018. Italianul s-a impus titular și a devenit unul dintre cei mai apreciați străini din Liga 1. În acest sezon, Mirko a apărat în 47 de partide în toate competițiile, în care a încasat doar 31 de goluri. În 25 dintre meciuri, mai bine de jumătate, nu a fost învins!

Citește mai multe știri despre CS U Craiova:

Marinos Ouzounidis a răbufnit în direct după ultimul meci din play-off: „De ce mă întrebi așa ceva?”

Atanas Trică, debutat de Ouzounidis! Nepotul lui Ilie Balaci a jucat pentru Craiova: „Va fi noul Cămătaru”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  28 Mai 2021, 06:50

Mi se pare o aberatie fara seaman ce spune portarul Craiovei. Cum adica, daca sunt eu in echipa clubul nu mai are voie sa aduca pe nimeni pe postul meau? De unde aroganta asta? Rolul fiecarui jucator este sa arate ca este mai bun de cat concurentul sau, nu sa se ceara singur pe teren.

eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  27 Mai 2021, 19:58

E un portar mediocru, sta tintuit pe tusa. Doar cu pasele lungi precise ramane

terente1
terente1  •  27 Mai 2021, 19:09

fara Pigliacelli, Craiova nu prinde play-off-ul

Vezi toate comentariile (17)
Comentează