FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - U CLUJ, DUMINICĂ DE LA 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Misiune grea pentru Bourceanu » Va trebui să anihileze un fotbalist "cu funcţie" de la U Cluj ;)

Gabi Boştină e unul dintre cei 3 membri ai CA de la U Cluj
Gabi Boştină e unul dintre cei 3 membri ai CA de la U Cluj

Articol de GSP - Publicat joi, 11 august 2011 00:00 / Actualizat joi, 11 august 2011 11:56

Statutul jucătorilor de la U Cluj este total opus celor de la Steaua. Dacă jucătorii lui Ronny Levy evoluează mereu crispaţi de teama lui Gigi Becali, fotbaliştii ardelenilor au alături de ei pe gazon un adevărat "oficial": Gabi Boştină a fost numit în Consiliul de Administraţie al clubului

Adunarea Generală a Acţionarilor programată pe 29 august va vota includerea lui Gabi Boştină printre cei 3 membri din Consiliul de Administraţie al U Cluj.

"Numărul membrilor din CA se va reduce de la 5 la 3. Cel mai important este că şi echipa va avea un reprezentant, căpitanul acesteia, Gabi Boştină", a mai spus primarul Sorin Apostu potrivit Ziua de Cluj.

În echipa lui Ionuţ Badea sînt doi fotbalişti cu mare influenţă în cadrul lotului, dar şi în raport cu oficialii clubului. Căpitanul Gabi Boştină şi Claudiu Niculescu sînt liderii din vestiarul ardelenilor.

Citeşte aici ce a zis Gigi Becali despre adversarul din meciul de duminică - Gabi Boştină

Şi la Steaua unul dintre oficialii care sînt mereu aproape de echipă au un statut foarte important. Marius Ianuli, zis "Mache", este team managerul Stelei şi deţine în acelaşi timp 3% din acţiunile clubului.

Mache e nelipsit de pe banca Stelei, indiferent că antrenorul s-a numit Olăroiu, Hagi, Lăcătuş, Bergodi, Stoichiţă, Cîrţu sau acum, Ronny Levy.

Citeşte aici despre ultima surpriză neplăcută pe care Mache le-a făcut-o fotbaliştilor Stelei

Steaua are o mare problemă din cauza lipsei unui lider. Nici Tănase, Nicoliţă sau actualul căpitan, Tătăruşanu, nu au impact în cadrul clubului aşa cum era cazul lui Mirel Rădoi.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ligax
ligax  •  12 August 2011, 13:33
Postat de neo630 pe 11 August 2011, 14:51

Alex nu tre' sa-si faca probleme in legatura cu b0stina, e expirat.

Sper sa va arate atat Bostina cat si Niculescu cat de..."expirati" sunt! Hai "U"!

neo630
neo630  •  11 August 2011, 14:51

Alex nu tre' sa-si faca probleme in legatura cu b0stina, e expirat.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează