FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Misteriosul Teja! Antrenorul de la FCSB n-a vrut să spună cine e căpitanul echipei: „Întrebați-l pe Pintilii dacă a acceptat banderola”

Mihai Teja la conferința de presă // Foto: Cristi Preda
Mihai Teja la conferința de presă // Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 24 ianuarie 2019 15:01

Mihai Teja a lăsat loc de interpretări în momentul în care a fost întrebat cine va fi căpitanul FCSB la reluarea campionatului. Pintilii a fost ales de vestiar să poarte banderola, dar Teja n-a vrut să confirme dacă acesta a acceptat sau nu această poziție de căpitan.

„Întrebați-l pe Pintilii dacă acceptă sau nu banderola. Eu am desemnat cei 4 căpitani”, a spus Teja.

Antrenorul a vorbit apoi despre elevii săi: „Sunt mulțumit de băieți. Avem 4 fundași centrali. Sunt jucători foarte buni toți și au arătat asta în cantonament. Nu poți schimba în două săptămâni jocul, nu poți avea posesie atât de repede. Pe faza de construcție mai e mult de lucrat, nu e ce-mi doresc eu. Dar băieții au înțeles ce le cer.

Teja a vorbit și despre secretul colaborării cu jucătorii: „Nu le-am făcut nimic jucătorilor. Am o relaţie specială cu ei, iar ei răspund excelent la antrenamente. Dar trebuie să demonstrăm ce putem şi în meciurile oficiale”.

„Aș vrea să joc în 4-2-3-1. Am un grup bun și îmi doresc să reușesc. Avem prima șansă să câștigăm campionatul pentru că-i văd pe jucători cum se pregătesc. Toți au calități individuale foarte bune” Mihai Teja

Citește și:

 Teja îl contrazice pe Becali: „E prima dată când aud asta” + Ce spune despre plecarea lui Andrei Vlad

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  24 Ianuarie 2019, 16:22

Din pacate nu-l prinde vara la FCSB.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close