FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Mititelu: "Am incredere in Stanga ca poate sa aduca echipa pe un drum bun"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 august 2007 00:00

Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, miercuri, pentru NewsIn, ca are incredere in noul antrenor al oltenilor, Ovidiu Stanga, si spera ca echipa sa sa-si revina sub conducerea acestuia.
"Am incredere in Stanga ca poate sa aduca echipa pe un drum bun si primul pas poate fi chiar in Giulesti, unde anul trecut am reusit un 1-1 cu el antrenor-jucator. Nu a avut prea mult succes in Liga I, dar s-a confruntat si cu tot felul de greutati: a avut jucatori accidentati, un inceput de campionat dificil, numai cu derby-uri si nici nu-i avea la dispozitie pe Costea, Wobay, Tanasa si Prepelita si nici pe Ciuca, acesta fiind accidentat intreg turul sezonului trecut", a declarat Mititelu.
Oficialul a mai adaugat ca prima masura pe care a luat-o la venirea lui Ovidiu Stanga a fost reprimirea in lot a jucatorilor exilati la echipa a doua. "Ovidiu a mai invatat si el din greseli, iar stand pe margine a invatat si din greselile altora si a acumulat experienta. Eu am mare incredere in el si am decis sa-i satisfac prima solicitare, de a-i readuce in lot pe Stoica si Gargalie, chiar daca ma hotarasem sa nu-i mai primesc niciodata", a afirmat Mititelu.
Finantatorul Universitatii a explicat si motivul pentru care l-a ales pe Ovidiu Stanga pentru postul de antrenor principal. "In acest moment, Ovidiu Stanga este cea mai buna solutie pentru Universitatea Craiova. Ovidiu cunoaste foarte bine lotul, a fost tot timpul langa echipa, chiar si cand nu mai era antrenor. L-am avut langa mine atunci cand nimeni nu ne dadea vreo sansa, cand am luat o echipa retrogradata si cu un lot compus din doi juniori. A promovat echipa en-fanfare si se poate vedea acum cat de greu este sa promovezi, mai ales in conditiile grele pe care le-am intampinat noi atunci, cand toata lumea ne era impotriva si ne cantau prohodul", a mai spus Mititelu. 

Ovidiu Stanga a fost numit marti seara antrenor al Universitatii Craiova, in urma unei sedinte a Consiliul Director. Stanga ii succede in acest post fostului antrenor Florin Cioroianu si interimarului Daniel  Mogosanu, care a pregatit echipa timp de trei zile. Ovidiu Stanga a mai antrenat formatia din Banie in sezonul 2005-2006, cand echipa era in liga secunda, si in primele zece etape ale editiei trecute de campionat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează