FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FCU CRAIOVA 2-2

Mititelu jr., cucerit de portarul Craiovei: „Nu se compară cu Vlad. Va pleca pe bani mulți!”

Robert Popa, într-o discuție cu Ianis Stoica // foto: Raed Krishan - GSP +49   FOTO
Robert Popa, într-o discuție cu Ianis Stoica // foto: Raed Krishan - GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 07 februarie 2022 12:47 / Actualizat luni, 07 februarie 2022 13:11

Adrian Mititelu jr., administratorul FCU Craiova, l-a elogiat pe Robert Popa, portarul de 18 ani care a blocat-o pe FCSB în repetate rânduri în duelul de duminică seara, cu scorul final 2-2.

Robert Popa a fost cel mai bun jucător al Craiovei în meciul de pe Arena Națională. Pe rând, i-a blocat pe Cordea, Vinicius și Șut din drumul către gol, prin mai multe intervenții spectaculoase.

Popa a încheiat partida cu 7 parade, un procentaj de 78% de șuturi apărate. Patru dintre acestea au fost incluse de InStat la categoria de superintervenții.

Adrian Mititelu jr. consideră că Robert Popa are o maturitate nespecifică vârstei și că FCU Craiova va încasa bani mulți de pe urma sa.

Omul din spatele CS Universitatea Craiova face noi dezvăluiri: „Dacă Mititelu ne spunea că dă drumul la echipă, actuala CSU nu ar fi existat!”
CS UNIVERSITATEA
Omul din spatele CS Universitatea Craiova face noi dezvăluiri: „Dacă Mititelu ne spunea că dă drumul la echipă, actuala CSU nu ar fi existat!”

Adrian Mititelu jr: „Popa, portar de mare perspectivă. Nu-l poți compara cu Vlad la 18 ani”

„Am mare încredere în Popa, este un portar de mare perspectivă. Avem doi portari de mare perspectivă, pe el și pe Enache, tot de 18 ani, născut în 2023. Cu amândoi am promovat în Liga 1.

Anul acesta Popa a fost titular în foarte multe meciuri. Cred că vom continua pe linia asta, are niște intervenții... eu nu am văzut la niciun portar de vârsta lui asemenea maturitate în joc, atâta încredere. Nu se compară cu Vlad (n.r. - Andrei, portarul lui FCSB) la 18 ani, Popa zici că are 25 de ani. Îți dă o siguranță în poartă...

Este un băiat matur, încă în creștere. Eu spun că va pleca pe bani mulți în Europa”, a declarat Mititelu jr. la Pro X. 

Robert Popa a adunat 11 meciuri în acest sezon al Ligii 1, în care a primit 11 goluri. În 5 partide a păstrat poarta intactă. Pentru prestația cu FCSB, a primit nota 8 în Gazeta Sporturilor de luni

VIDEO » Declarații Robert Popa după FCSB - FCU Craiova 

Mai multe știri despre FCSB - FCU Craiova:

Gigi Becali îl contrează pe Ilie Dumitrescu, după ce fostul internațional l-a criticat pe Octavian Popescu: „Cum să nu fie în joc? A dat trei pase de gol!”

Gigi Becali pune tunurile pe Istvan Kovacs: „E băiat deștept, nu fură pe față. Dar ce a făcut a fost de ajuns”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
stargate
stargate  •  09 Februarie 2022, 12:00
Postat de george.br pe 07 Februarie 2022, 13:52

Popica va ajunge mare. Sper sa aiba taria si maturitatea de a nu se lasa coplesit de potopul de laude si de a-si vedea de drumul pe care a pornit. Felul in care vorbeste imi da sperante ca va reusi. Mult succes, Robert Popa!

A făcut un meci un cu excepția golului printre picioare nu ai voie sa iei acel gol niciodată.. Umflat de Mititei are încă multe lacune jocul de picior ieșirea pe centrări mai e mult pana departe

stargate
stargate  •  09 Februarie 2022, 11:55

Juniorul visează doar transferuri Popa în din 3 meciuri a gafat în 2 nu ai voie sa iei gol pe coltul tau

176901212832165
Dan Petnaise  •  07 Februarie 2022, 18:41

Jiji junior, deja te gândești să iei bani?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează