FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

MM and the cheese factory » De ce nu a ajuns oficialul Stelei la meciul cu Zurich :) » De la intersecția cu alcoolul la fântâna de brânză

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 martie 2017 16:31

MM Stoica a explicat motivul pentru care a ratat meciul cu Zurich din grupele Europa League. Deși inițial s-a vorbit că ar fi băut, și chiar și el a scris pe Facebook că "s-ar fi intersectat cu alcoolul", azi directorul sportiv al Stelei a venit cu un alt scenariu.

"Hai să vă spun ceva. Eu am fost la prânzul oficial în ziua meciului. Am fost cu domnul Păunescu și domnul Argăseală, la invitația clubului organizator. Am fost foarte nemulțumiți pentru că am fost tratați cum n-am fost niciodată.

Chiar vă spun asta pentru că e o chestie foarte interesantă. Când am ajuns acolo era un salon la stadion. Ni s-a explicat de sus că vom avea ocazia să gustăm din sortimentele de brânză și cașcaval elvețian.

Erau niște izvoare de brânză topită, foarte interesante. Ne-au mai întrebat dacă am dori să se repete această operațiune, să se mai umple farfuriile cu brânză topită. Bineînțeles că nu aveam chef de o a doua tranșă de brânză topită, dar am văzut că gazdele noastre atacă al doilea rând de brânză topită am mai luat și noi puțin.

După care ni s-au luat tacâmurile din față și am crezut că urmează felul principal. N-a urmat! Apoi a urmat o prăjitură. Care nu era cu brânză topită, dar era o prăjitură. Cam ăsta a fost prânzul.

Am venit foarte mâhniți de la stadion și eu am suferit o indigestie și nu am mers la meci", a zis MM Stoica la conferința de presă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
cristiancelmare
cristiancelmare  •  04 Martie 2017, 01:16

Explicația asta e ceva asemănător cu a lui Nistor cu luminițele

192296277924254
Dragos Banu  •  03 Martie 2017, 22:55
Postat de godot pe 03 Martie 2017, 19:48

Păi ce să te aștepți de la un fost condamnat definitiv, pușcăriaș, evazionist care a înșelat Statul Român și și-a furat și propriul club. În societățile normale, pușcăriașii nu mai au drept de opinie publică. Doar la noi, MM, Reghe, Ana, Gigi... cloaca societății.

=))))))) era rupt de foame

adriann_
adriann_  •  03 Martie 2017, 22:49
Postat de godot pe 03 Martie 2017, 19:37

„Am venit foarte mâhniți de la stadion” - muahahahhahahah!!!!!!!!!!!

Ratase o masa gratuita, iti dai seama ce drama? ==)))))))))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close