FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA - GRECIA 1-1

MM Stoica a povestit cum a decurs întîlnirea cu marele antrenor al lui Dortmund » Ce i-a transmis Jurgen Klopp

Articol de GSP - Publicat joi, 21 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 21 noiembrie 2013 11:18

MM Stoica a fost prezent pe Naţional Arena la meciul România - Grecia şi a avut o surpriză cînd s-a întîlnit chiar cu marele antrenor al Borussiei Dortmund, Jurgen Klopp.

Aseară, MM Stoica a povestit cum a decurs întîlnirea cu tehnicianul vicecampioanei Europei: "Klopp s-a hotărît să vină la Bucureşti pe ultima sută de metri. A venit însoţit de legenda vie, fostul căpitan al Borussiei Dortmund, Michael Zorc, care acum este director sportiv al clubului.

A venit incognito, cu un fes pe cap, cu un fular înfăşurat în jurul gîtului. Dacă Dinu Gheorghe nu mi-l arăta, nici nu-l recunoşteam. Eram în pauza meciului şi m-am dus pînă la Dinu să vorbesc ceva cu el. Şi atunci mi l-a arătat. Am crezut că e cineva care seamănă cu el.

După ce am realizat că nu este nici o glumă, m-am dus la el, m-am prezentat, iar prima întrebare, pe care mi-a adresat-o, a fost: «Ce mai face Laurenţiu Reghecampf? Transmite-i salutări din partea mea». Apoi, Klopp a completat că îl ştie pe Reghe din campionatul Germaniei. «Să ştii că ne-am întîlnit în carieră, am fost şi eu un oarecare fotbalist de liga a doua». A rămas apoi surprins cînd i-am spus că ştiu că a jucat 11 ani la Mainz şi că apoi a fost timp de şapte ani antrenor tot la Mainz", a spus managerul Stelei la Digisport.

Stoica a vorbit apoi despre meciul României cu Grecia şi despre Steaua: "
Cum discuţia dintre noi s-a purtat la pauză, evident că am vorbit şi de meciul României. Ne-a zis că avem meci greu, era şi el sceptic, deşi se vedea cu ochiul liber că nu jucăm nimic.

La final, mi-a urat să ne vedem în Champions League. I-am spus că este mai greu sezonul acesta, ţinînd cont de situaţia noastră din grupă, dar la anul, de ce nu?"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (39)
dynamovist
dynamovist  •  22 Noiembrie 2013, 05:05

Cred ca a venit sa-l vada pe Stancu.

keakdasneek
keakdasneek  •  21 Noiembrie 2013, 17:05

puscaria ii paste pe toti oameni din fotbal de cel mai inalt rank inalt. cei care vor scapa de puscarie nu vor ramane cu banii ;) (se stiu cei care se afla in situatii de genu )

keakdasneek
keakdasneek  •  21 Noiembrie 2013, 17:00

ai nostri singuri cu portarul o dau in peluze de emotii si de frica de succes . Eu cred ca inca jucatorii romani nu au ce trebuie in pantaloni mai putin Chiriches .

Vezi toate comentariile (39)
Comentează
Close