FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASA TG. MUREȘ 2-1

MM Stoica a răbufnit după Steaua - ASA 2-1: "Suntem martelați de arbitri" » Ce a spus despre Șumudică și ce ironie a făcut la adresa Astrei

Articol de GSP - Publicat luni, 04 aprilie 2016 14:08

Steaua s-a impus în fața celor de la ASA Tg. Mureș, 2-1, la capătul unui meci cu erori de arbitraj.

Foștii arbitri Ion Crăciunescu și Constantin Zotta au opinat că Pintilii și Tamaș trebuiau eliminați, iar penalty-ul din care a marcat ASA Tg. Mureș a fost acordat eronat.

Mihai Stoica, noul director sportiv al Stelei, a avut o reacție dură și spune că echipa roș-albastră este dezavantajată constant de arbitri.

"Dupa ce am fost martelati de arbitri (pierzand meciuri cu 3 goluri anulate si 3 penalty-uri neacordate), la meciurile noastre se greseste impotriva ambelor echipe. Doar ca, PRIMA MARE EROARE este IMPOTRIVA noastra. Ultimele exemple, penalty la Tr Severin (fault Sapunaru la Popa, la 0-0) si penalty inventat cu Tg Mures (la 1-0).

Astept cu nerabdare un meci FARA greseli majore. Poate maine? (n.r. făcând referire la meciul Astra - Pandurii, arbitrat de Sebastian Colțescu)" Mihai Stoica pe Facebook.

MM Stoica l-a "atins" și pe Marius Șumudică, antrenorul Astrei.

"P.S. Nu-mi mai cereti sa-i raspund aluia de la Astra. Pot polemiza doar cu persoane care-si respecta meseria. Sau macar pe ei insisi" Mihai Stoica

 

 

Citește și: Probleme mari de arbitraj la Steaua - ASA: "Nu a fost penalty! În plus, Tamaș trebuia eliminat"

Citește și: Șumudică face scandal înainte de Astra - Pandurii: "Va fi o brigadă dubioasă! O să aveți o mare surpriză"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (42)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  05 Aprilie 2016, 00:43

CASTIGUL MARE SUNT FANII 13500 FATA DE 10MII AI LUI DINAMO CU ASTRA,ORICUM AIA SUNT TOTI,SA UMPLEM STADIONU SI SA UMILIM RUSINEA EUROPEI FCDB AKA DINAMO

conasu_boeru
conasu_boeru  •  04 Aprilie 2016, 19:34

*** asta in zeghe, a ramas cu sechele !!! Cred ca nu stie care e echipa pastorului raspopit !!! Crede ca sunt...ceilalti la fiecare meci ! Sa-i spuna si lui cineva ca echipa lui e avantajata grosolan si mizerabil , unic in istoria fotbalului , LA FIECARE MECI !!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

974312599269118
Adrian Preda  •  04 Aprilie 2016, 18:39
Postat de sharpe1923 pe 04 Aprilie 2016, 18:12

Un penal...PENAL....un club de PENALI,iar acest popor tolerează si accepta,ca cel mai titrat si simpatizat club din România sa formeze imaginea de pușcărie,stimați steliști treceti peste nevoia de trofee si priviți-va echipa iubita condusă de pușcăriași sau de către persoane CONDAMNATE....oare legea acestei tari permite,ca la conducerea sau in managementul unei societăți sa aibă persoane CONDAMNATE???

Nu, legea spune clar că 2 ani nu are voie să activeze în fotbal. Dar cine ați vrea să respecte legea în fotbalul românesc? Nu vedeți cum le curg tuturor balele atunci când apare cuplul pușcăriaș Becali-MeeMee?

Vezi toate comentariile (42)
Comentează