FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica, după venirea lui Dică: "E momentul să lovim cu putere tasta «restart» + Detalii de ultimă oră despre transferuri: surpriză în cazul lui Budescu

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 iunie 2017 12:03

MM Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB, a comentat cu entuziasm instalarea lui Nicolae Dică pe banca roș-albaștrilor și e convins că cei dor vor avea o colaborare fructuoasă. 

"9 iunie 2017 - o zi foarte importantă pentru Steaua. E ziua în care lovim cu putere tasta «restart.». Mă bucur că mă aflu între doi antrenori, Dică și Viorel Tănase, care mi-au marcat în mod pozitiv cariera, care mi-au influențat enorm ascensiunea, dar cred că și eu, la rândul meu, le-am influențat lor cariera.

Mă bucur că mă aflu între doi băieți care vin cu o motivație extraordinară. Mă bucur că Viorel Tănase a ajuns la Steaua. În primul rând, pentru că Dică nu deține încă licența PRO, dar și pentru faptul că poate ajuta enorm echipa.

Gândirea lui Dică va fi însă cea mai importantă, are un bagaj de cunoștințe important, demonstrând asta și în aparițiile lui televizate, iar eu sunt convins că vom avea un succes enrom împreună. 

I-am făcut lui Gigi Becali două propuneri, iar dânsul a decis să mergem pe mâna lui Dică", a declarat Mihai Stoica.

Directorul sportiv al roș-albaștrilor a vorbit și despre campania de achiziții a echipei.

"Negocieri nu sunt cu niciun fundaș din Portugalia. Aș vrea să precizez faptul că eu nu mă ocup de transferurile Stelei. Să fie clar. Am o pedeapsă complementară pe care o respect cu minuțiozitate. Nu te poți juca cu deciziile instanței.  

Faptul că eu pot să propun un jucător e un lucru, iar faptul că pot transmite unui jucător ceea ce patronul dorește să transmită e alt lucru, dar nu particip la negocieri pentru că îmi este interzis. Nu am drept de semnătură, nu am nici măcar posibilitatea de a semna vreun act referitor la aceste transferuri. Nu am fost în Portugalia deloc, iar acest lucru se poate verifica. 

Suntem în discuții pentru aducerea unui fundaș central, dar nu este vorba de numele vehicualte în presă. 

Există o ofertă pentru un jucător care este al nostru, e foarte posibil să plece.

Mai departe, doar Gigi Becali știe ce se va mai întâmpla. Suntem foarte aproape de a realiza transferul lui Budescu, mai departe nu este niciun alt nume care să fie vehiculat. Budescu trebuie să vină să semneze actele în original, abia atunci putem vorbi de ceva concret. 

Deocamdată, singurii jucători care au semnat sunt Larie și Junior Morais. Vor veni și doi tineri, este vorba de  Toma Niga de la Foresta și Paul Szecui, care a evoluat pentru SCM Pitești, ambii sunt veniți în urma propunerilor făcute de Dică", a mai spus MM Stoica

"Suntem favoriți la titlu, cu toată sinceritatea, și cred că Dinamo este principala noastră contracanditată" Mihai Stoica

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (25)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  10 Iunie 2017, 01:20
Postat de conasu_boeru pe 09 Iunie 2017, 19:47

Se pare ca Penitenciarele Rahova , Jilava, Poarta Alba , si alte cateva, au solicitat in continuare ca resturile de mancare de la cele 25 de restaurante ale hotelurilor RIN sa le fie livrate ca si pana acum !!! PS . meme stoica a laudat tot timpul ciorba si tocanita din penitenciar !

.)))))))))

widoqq
widoqq  •  09 Iunie 2017, 20:07

Ce moaca are! Poti sa juri ca e puscarias!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  09 Iunie 2017, 19:47
Postat de John Milne pe 09 Iunie 2017, 16:33

Pianistul sechestrat nu mai are mult . O sa ramaneti fara ciorba moldovene.

Se pare ca Penitenciarele Rahova , Jilava, Poarta Alba , si alte cateva, au solicitat in continuare ca resturile de mancare de la cele 25 de restaurante ale hotelurilor RIN sa le fie livrate ca si pana acum !!! PS . meme stoica a laudat tot timpul ciorba si tocanita din penitenciar !

Vezi toate comentariile (25)
Comentează